2777
2789
عنوان

سگگگ😌

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 52 پست

دوس دارم 

ولی میترسم

بنظرم جاش تو خونه نیس گناه دارن طفلیا رو تو خونه زندانی میکنن خب ببرید تو خونه باغی جایی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نترسی ک میای اینجا اینارو میگی😂 .ولی خودم دکس دارم سگ 😍

😂😂😂😂😂😂همی الان بهم حمله میشه اگه گفته بودم نجسه ک میدادن سگاشون تیکه تیکم کنن😂

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙
من دارم مسئوليت و وابستگي زياد داره شيتزو دارم دوسالش ميشه بهمن❤️نظرمم مثبته اگه طرفش مسئوليت پذي ...

😍😍😍😍😍

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

اسی قفل کن یه عده بی احترامی میکنن نی نی یار خودش میاد قفل میکنه و یهو میترکی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
من حیونا رو دوس دارم دوست ندارم اذیت وآزار بشن .ولی مخالفم که تو خونه داشته باشم...خصوصا سگ..

وای یعنی پرنده تو قفس میبینم تو خونه ها دلم میخواد بمیرممم من خودمم به شدت طبیعت دوستم ، راضی بودم یه کلبه وسط جنگل داشتم و اونجا زندگی میکردم برا همین حس میکنم اوناهم طبیعت رو خیلی دوست دارن و دلشون تنگ میشه

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
بلد نیست نگهداری کنه 

البته هاسکی خیلی ام بازیگوشه،محارش سخته

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

دقیقااا قبل از سگ ها توسط خودشون اش و لاش شده بودی (بعضیاشون) 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

واقعا يه سري متوجه نميشن يا نميخوان متوجه بشن كه اكثز سگاي خونگي با اون جثه كوچيكشون  نميتونن تو طبيعت دووم بيارن؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

خوب وقتی میدونی حساسن چرا همچین حرفی میزنی

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

از قدیم مخالف بودم چون دیده بودم چطور ی ماده سگ توی همون مراکز چندتا توله میزاد بعد ازش جداشون میکردن میدادن ب مردم ک باش سرگرم باشن.

یا اینکه دیده بودم چطوری با پوزبندهای الکتریکی و این روش وحشیانه سعی میکردن سازگارشون کنن با زندگی انسان ها

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤