بنظرم جاش تو خونه نیس گناه دارن طفلیا رو تو خونه زندانی میکنن خب ببرید تو خونه باغی جایی
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من حیونا رو دوس دارم دوست ندارم اذیت وآزار بشن .ولی مخالفم که تو خونه داشته باشم...خصوصا سگ..
وای یعنی پرنده تو قفس میبینم تو خونه ها دلم میخواد بمیرممم من خودمم به شدت طبیعت دوستم ، راضی بودم یه کلبه وسط جنگل داشتم و اونجا زندگی میکردم برا همین حس میکنم اوناهم طبیعت رو خیلی دوست دارن و دلشون تنگ میشه
محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
😂😂😂😂😂😂همی الان بهم حمله میشه اگه گفته بودم نجسه ک میدادن سگاشون تیکه تیکم کنن😂
دقیقااا قبل از سگ ها توسط خودشون اش و لاش شده بودی (بعضیاشون)
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
از قدیم مخالف بودم چون دیده بودم چطور ی ماده سگ توی همون مراکز چندتا توله میزاد بعد ازش جداشون میکردن میدادن ب مردم ک باش سرگرم باشن.
یا اینکه دیده بودم چطوری با پوزبندهای الکتریکی و این روش وحشیانه سعی میکردن سازگارشون کنن با زندگی انسان ها
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤