دوستان عزیزم 1640 رو بدون هیچ ستاره یا مربعی شماره گیری کنید هر چقدر خوشحال شدین برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍