2777
2789

بچه ها من ۱۱ میلیون پول دارم 

شرایط مالی خونوادم خوب نیست 

تا امروز میخواستم یکم اوضاع بهتر بشه برم بینی مو عمل کنم ، بعد دیدم این ۱۱ تومن بره دیگه هییییچ پولی ندارم تصمیم گرفتم برم باهاش یه مهارت یاد بگیرم یه سال تمرین کنم بتونم به درامد برسم ، به نظرتون چیکار کنم ؟

🏃🏻‍♀️

طلا بخر

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زعفران بخر الان فصلشه گرون شد می فروشی نه جا میگیره نه خراب میشه 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

عزیزدلم خواهرانه بهت میگم طلا بخر 

و چون خودتون عنوان کردین وضع مالی خوبی ندارین پس جاهایی مشغول به کارشین که نیاز به سرمایه از خودتون نباشه و پول پس انداز کنین

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨