2777
2789
عنوان

یازده میلیون پول دارم چیکار کنم باهاش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم خواهرانه بهت میگم طلا بخر  و چون خودتون عنوان کردین وضع مالی خوبی ندارین پس جاهایی مشغ ...

حقیقتش میخوام یه مهارت یا کار یاد بگیرم بتونم پول دربیارم ، میشه کاری کرد باهاش ؟

🏃🏻‍♀️

کدومش پولساز تره ؟

معلومه آرایشگری 

تخصصی هم یادبگیر مثلا کاشت ناخن یا رنگ مو یا میکاپ

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

مهارت؟

نمیخوام ناامیدت کنم ولی به نظرت جواب میده تو این کشور؟

من که هرگی دیدم رفته کلی هزینه کرده خیاطی یا وسایل ناخن کاری یا ارایشگری سودی براشون نداشته بیکارن

بنظرم حداقل سکه یا طلا یا چیزی بخر یا ادامه تحصیل بده

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بنظرم الان پول تو کارای آرایشی هس

رنگ مو یا کاشت ناخن

من خودم تو بورسم اصلا توصیه نمی کنم کسی بیاد تو این دیوونه خونه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
مهارت؟ نمیخوام ناامیدت کنم ولی به نظرت جواب میده تو این کشور؟ من که هرگی دیدم رفته کلی هزینه کرده ...

ادامه تحصیل که تو فکرش هستم اونم یه رشته ی خوب که بیکار نشم

ولی به هرحال یه مهارتی باشه بتونم حداقل ۵۰۰ ت ، ۱ ت ازش دربیارم اموراتم بگذره ، بورس که وضعش داغونه نمیشه روش حساب کرد

🏃🏻‍♀️

کدومش پولساز تره چقدر هزینه داره ؟

میتونی یه شاخه از آرایشگری رو یاد بگیری مثل کاشت ناخن یا شینیون یا رنگ مو بعد یه جایی کار کنی بهتر وکم هزینه تره خیاطی زحمتش بیشتره

خدایا خیلی شکرت   
هزینه کلاساش یه جای خوب که حرفه ای شم چقدره حدودا ؟

غرب تهران اموزش پیرایش و کوتاهی ۳ تومن رنگ ۳۸۰۰

بقیشو نمیدونم

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
ادامه تحصیل که تو فکرش هستم اونم یه رشته ی خوب که بیکار نشم ولی به هرحال یه مهارتی باشه بتونم حداقل ...

خب اگه هدفت همون ۵۰۰ تا ۱ تومنه در کنار تحصیل برو دوره دستیاری دندانپزشکی ببین یا دوره کار توی داروخانه مثل نسخه خوانی و این جور چیزا

خیلی باکلاس تره تا ارایشگری و خیاطی

💏"You & me 💕make a wonderful "We