2777
2789
عنوان

همه چیز درباره عمل اسلیو و لاغری

24503 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من اومدم اینجا تا از تجربه های شخصیم در زمینه لاغری بگم تا بلکه حتی کمکی به یک نفر بشه من چندین ساله که درگیر چاقی شدم قبلا اینجوری نبودم اندام عالی داشتم و چون از اول چاق نبودم برای همینم هرگز نتونستم با چاقیم کنار بیام و افسزده شده بود تا سال 96 اراده کردم بیست کیلو کم کردم ولی بعد ول کردم و برگشت اووو خیلی رژیم گرفتم ولی بی نتیجه تا اینکه شش ماه پیش نامزدم بهم گفت دوس دارم لاغر بشی ولی من انگیزه و اراده نداشتم که نداااشتم رفتم سراغ لیپوماتیک یعنی شروع کردم به تحقیق ولی دیدم لیپوماتیک فقط برای افرادی خوبه که یه کم شیکم پهلو دارن و اضافه وزنشون در حد پنج کیلوئه نه منی که سی کیلو اضافه وزن دارم بیخیال شدم خیلی ام خدا رو شکررر کردم چون بیست میلیون پولم و میخواستم بریزم دور به تحقیقات ادامه دادم با اسلیو اشنا شدم سه ماه تمام فقط و فقط راجب اسلیو تحقیق کردم و دماه هم دنبال دکتر عاای گشتم خیلی دکترها رو دیدم و در اخر بهترین گزینه و بی خطرترین دکتر طولابی و انتخاب کردم خلاصه لینکه بیست و هشتم مهرماه رفتم عمل بیست و شش میلیون هزینه بیمارستان و عمل دادم دو تومن قبل عمل پول آزمایشات دادم آزماشات از جمله قلب آزمایش کلی دیابت فشار هپاتیت اچ آی وی ویتامین بدن سونوگرافی شیکم و لگن کبد آندوسکوپی معده دکتر اعصاب و روان کلا واسه من سی تومن افتاد و چون وزنم زیر صد کیلو بود بیمه تعلق نگرفت بیمه فقط مختص افراد دارای بی ام آی بالای چهل هستن من سی و پنج بودم قدم 165 وزنم 94 کیلو بود تا الان دوازده کیلو تو یک ماه کم کردم بعد عمل هم تا هفته مایعات و بعد پوره و بعد یک ماه غذا اونم در حد کم تایم عمل یک ساعت و نیم بود ولی تا ریکاوری و انتقال به بخشچهار ساعت زمان میبره خیلی خیلی عمل خوبیه امااا در انتخاب پزشک بسیار دقت کنید خیلی دکترها فقط با تبلیع اومدن بالا و کارشون افتضاحه و خیلی ها زیر دسشون فوت شده از جمه دکتر فرهمند و دکتر عنبرا که خود من قرار بود پیش اینا برم که احمدالله تو تحقیقاتم فهمیدم بدرد بخور نیستن و فقط با تبلیع بالا اومدن پس حتما تحقیق کنید راجب پزشک اینو هم بگم که یک ماه اول مخصوصا مخصوووصا دو هفته اول و در حد وحشتناکی بهتون سخت میگذره انقدددر که گرسنه میشید ولی ارزش داره چون بعدش معده کوچیک میشه و یه کوچولو بخوری سیر میشی و راجب ترس عمل بگم من انقدددر میترسیدم داشتم برگه پذیرشبیمارستان و پر میکردم دستام میلرزید نمیتونستم اسمم و بنویسم😂😂خییییلی خیلی خیلی ترسیده بودم قلبم تند تند میزد ولی از اتاق عمل اومدم بیرون تو دلم گفتم خاک تو سرت این چی بود اونقدر میترسیدی الکی اون همه استرس به خودت وارد کردی یه ترس بیخوده و بیهوده مسخره دردشم کاملا قابل تحمله ولی من خیلی گلاب به روتون عوق زدم خییییلی به محص اینکه از بیمارستان اومدم بیرون ها عوق زدنم قطع شد😀راستی دوستان تا قبل عمل هر چی میتونید بخورید و بیاشامید که حسرت به دل نمونید😂من قبل عمل انواع رستورانها رو رفتم 😛 امیدوارم که به اون چیزی که میخواین برسید تا اونجایی که تو ذهنم بود و یاری میکرد براتون همه چیز و نوشتم 

مباركتون باشه، منم پارسال پیش دکتر هاشم آقایی انجام دادم  الان باربی شدم اصلا لاغر نمیشدم هیچ جوره BMI بالا بود دیگه عمل کردم واقعا هر کسی قصد عمل اسلیو و وای پس داره پیشنهاد میکنم حتما نمونه کارای ایشون رو ببینه
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

منم یکی از اشناهام اسلیو کرده واقعا راضیه اون پیش دکتر محسن میرحسینی عمل کرد
اسمشون رو سرچ کنید ایشون جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن

شماره تماسشون : 09384609212
https://fitteb.com/
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شما عمل ابدو مینوپلاستی خوبه دوست من انجام داده عالی شده اگر تهران هستید من بهتون دکتر نقوی کلینیک هستیا رو پیشنها میکنم تو اینستا هم میتونید کارهاشون و ببینید لیف سینه شم عالی من سال دیگه میرم لیف سینه پیش ایشون چون باید یکسال از حراحی اسلیوم بگذره

خب میتونه اسلیو کنه البته برای افراد خیلی چاق مینی بای پس خوبه 

عزیزم من میخوام فقط بازوهامو لیپو کنم شنیدم ناهموار میشه راسته؟ چون گفتین خیلی تحقیق کردین خواستم نظرتون بدونم

عزیزم من میخوام فقط بازوهامو لیپو کنم شنیدم ناهموار میشه راسته؟ چون گفتین خیلی تحقیق کردین خواستم نظ ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست فقط ران و بخوای لیپو کنی آره ناهموار میشه و ااصلا خوب نی ولی بازو مشکذی نداره فقط پیش یه دکتر درست درمون برم که کارشو دیده باشی

ممنونم مهربون میشه ی دکتر خوب بهم معرفی کنی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم اگر تهران هستید من دکتر نقوی و پیشنهاد میکنم تو اینستا سرچ کنید hastiyasurgery. کارهاشون و ببینید حرف نداره

اخه ميگن ابدو خييييلي درد داره

ببین عزیزم هیچ عملی در هیج جای دنیا بدون درد نیست مطمئن باشه اما ابدو از همه ی عملها حتی از لیپوماتیکم که عمل ساده ایه دردش خیییلی کمتره

سلام 

منم پيش دكتر طولابي ويزيت شدم 

ولي به من گفتن آندوسكوپي نميخواد ،ميشه يه مقدار در موردش توضيح بدي ؟

نميدونم چرا دكتر كه مطبش بغل بيمارستان عرفانه اونجا عمل نميكنه 🥺

در مورد دكتر قلب هم بگو بعد كه جواب آزمايش و سونو رو بردي بهت گفت بري دكتر قلب ؟!

و اينكه براي آزمايش ها بايد حتما ناشتا باشيم؟شما كجا انجام داديد 

تو تايپيك عمل لاغري كه چند هزار صفحه اس ،خيليا گفتن اسليو برميگرده بعد چند سال و مجبور به باي پس شدن ،ولي من هنوز به دكتر نگفتم اسليو نميخوام و باي پسم كن 

براي اينكه بيمه بهم تعلق بگيره خيلي خوردم و الان به ٤٠ رسيدم 

ممنونم ميشم اينها رو هم توضيح بدي 

راستي در مورد بيمارستان لاله هم بگو ،راضي بودي؟

ببین عزیزم هیچ عملی در هیج جای دنیا بدون درد نیست مطمئن باشه اما ابدو از همه ی عملها حتی از لیپوماتی ...

سلام عزیزم وقتت بخیر یه سوال ازت دارم منم ۵ماهه اسلیو کردم ولی یه ۱ماهی میشه اشتهام زیاد شده ۲کیلو هم اصاف کردم خیلی ناراحتم شبا بیشتر گرسنم میشه ورزشم ۱ماه رفتم ولی کم اوردم انرژی نداشتم کلا تو این ۵ماه ۹۶بودم الان ۷۸شدم قدمم ۱۷۳هست الان دارم اضاف میکنم ناراحتم شما چیکار میکنید