2777
2789
عنوان

همه چیز درباره عمل اسلیو و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 24505 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم وقتت بخیر یه سوال ازت دارم منم ۵ماهه اسلیو کردم ولی یه ۱ماهی میشه اشتهام زیاد شده ۲کیلو ه ...

سلام عزیزم امیدوارم پیام منو بخونی گلم شما اشتباه بسیار بزرگی که میکنید اینه ورزش نمیکنی یعنی چی انرژی ندارم مجبور نیستی ورزش سنگین بری برو هر روز یک ساعت و نیم پشت هم پیاده روی تند من هر روز میرم و یه قانون همیشگی برای زندگی تودم گذاشتم اونم اینه که دزگه هزچویت تحت هیچ شرایطی پیاده ر ی مو کنار نذارم کاری کا اگه چند سال پیش انجام داده بودم الان کارم با عمل و اضافه وزن بالا نمیرسید حتمو ورزش کن حتما حتما روزی یک و نیم لیتر آب بخور حتما قبل شروع پیاده روی قهوه بخور تا سوخت و سازت بره بالا فستین‌گ رگیر همیشه فستینگ یعنی از ساعت نه شب تا فردا ساعت یک هیچی جز قهوه چای و آب نخورز دوازده ساعت که رگذره زدنت میره تو باز چربی سوزی یعنی شما نه صبح دوازده ساعتت تموم میشه و تا یک ظهر چهارساعت قشنگ بدنت چربی سوزز میکنه چون به بدن بعد دودزده ساعت غذا نرسه وارد چربی سوزز میشه 

سلام دوستان.

خواهر من خیلی چاق هست و از این موضوع به شدت ناراحت هست... و افسردگی گرفته و از خونه بیرون نمیره ‌‌‌...و اشتهای کاذب داره بهش میگیم رژیم بگیر  میگه نمیتونم..‌.

۱۵ سالشه،وزنش،=۱۱۵،قدش=۱۵۸.

میخاستم بدونم آیا این عمل اسیلیو معده منگنه براش مناسبه و بازگشت نداره و عوارض نداره؟؟؟؟؟؟؟!

لطفا هر دوست عزیزی ک در این باره اطاعات داره یا اینکه عمل انجام داده،نظرشو رو به من بگه.🙏ممنون میشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز من داشتم راجع به کلینیک هستیا تحقیق میکردم دیدم شما ازشون تعریف کردید من قراره برم اونجا برای عمله ابدو شما شناختی دارید دربارشون؟ کاراشونو از نزدیک دیدی؟خیلی ممنون میشم جواب بدید

سلام دوستان. خواهر من خیلی چاق هست و از این موضوع به شدت ناراحت هست... و افسردگی گرفته و از خونه بی ...

ببینید اگه عمل اسلیو به درستی انجام بشه و حتی به درستی توسط پزشک جراح انتخاب بشه که عوارض نداره هیچ حتی مفید هم هست

در واقع نوع عمل حالا چه اسلیو یا هر عمل لاغری با توجه به نوع خورد و خوراک ت و آزمایشات انتخاب میشه

اینا رو دکترم (دکتر سعید شمس) بهم گفت 

واقعا انتخاب پزشک خوب خیلی مهمه

کسای که میخوان بدونند کیا عمل اسلیو معده انجام دادن و از تجربیات کسانی که عمل اسلیو معده انجام داده اند مطالع بشند پیشنهاد میکنم سایت دکتر سعید شمس گزینه خوبیه.