2777
2789
کلی امید داشتم تازه ۳ماه شد هنوزم همه بهم میگن عروس خانوم چه جوری بگم طلاق گرفتم اخه

کاملا درکت میکنم

خودم یادمه، تو عقد کردگی برا همین چیزا جدا نشدم

خیلی برام سخخخخخت بود

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من بودم نمی‌رفتم 

واقعا ینی برنمیگشتی ؟؟؟؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من شنبه اولین جلسه دادگاه مونه کاش زود تموم بشه ازش متنفرم

پس هنوز کامل جدا نشدی؟

اگه دوست داری بمن بگو مشکل شوهرت چیه؟کمکت میکنم

چند سالته؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
بچه داری?

نه 

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
منو شوهرم یک ماه پیش دعوامون شد منو زد البته کارای دیگم کرده بود ولی وقتی اینکارو کرد ازش متنفر شدم ...

سعي كن اون شروط رو ازش بگيري مثل حق طلاق و حضانت رو اگر نداد من باشم چون بچه دارم يه فرصت ديگه بهش ميدم 

ما ملت حسينيم
یعنی فکر میکنین که آجرهایی که سهم خودت بوده برای ساختن خوشبختی و سعادت رو بطور کامل چیدی؟!

نه حتما من یجا رو اشتباه رفتم که شوهرم خیانت کرده بهم. همیشه گفتم مشکل از دوطرفه ولی میتونست باهام حرف بزنه... من بچه بودم چیزی از زندگی نمیفهمیدم 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘