2777
2789

میشه به منم کمک کنید تایپیک زدم هیچکی نیومد اینجا بگم؟؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چندماه طلاقتون طول کشید؟؟

خیلییی

من سال۹۵ شهریور ازدواج کردم

دوماه بعد اون اشغال و ول کردم

دیگه تا دی۹۸ جدا شدم

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منو شوهرم یک ماه پیش دعوامون شد منو زد البته کارای دیگم کرده بود ولی وقتی اینکارو کرد ازش متنفر شدم منم اومدم خونه مامانم اینا از وقتی ک اومدم کلا ب فکر جدایی بودم حتی وکیل گرفتم مهریمو گزاشتم اجرا و..حالا دو دفه شوهرم اومده سراغم میگ عوض شده و اینا منم گفتم برای برگشتنم شرط دارم همین شرط طلاق و مسکن و درس و حضانت بچه ولی اصلا قبول نمیکنه ک نمیکنه فقط میگ تو بیا اینارو نمیخاد دیگ پدرمادرمم نمیزارن برم تا امضا نکنه,من میخاستم بخاطر دخترم کوتاه بیام ولی مامان بابام گفتن اگ بری ما دیگ خونت نمیایم😭😭بخدا نمیدونم چکار کنم کمکم کنید یکمی

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

واي چرا جدا نميشي با بچت تنها زندگي كني وقتي ميتوني

دوتا هم از این عوضی دارم.

بعد بچه دار شدنم خودشو رو کرد

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
منم با کلی آرزو قبولش کردم همش ۳ماه شد کاش مادرش هم درد منو میکشید که دیگه با زندگی بقیه این کاررو ن ...

اره

لعنت به مادراشون

مادرشوهر من بعد از ازدواج بمن گف پسرم از بچگی مریض بوده و از نظر روحی بهم ریخته هس

زندگی بعد از طلاق شانسیه

ممکنه کسی گیرت بیاد که برات انگار نه انگار باشه طلاق گرفتی

ممکنم هس دوباره به سختی بیفتی

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
ردشون کردم با اینکه خلبان بودن و موقعیت خوب شما خاستگار مجرد هم داشتی؟

شرطش این بود که بچمو نیارم. منم قبول نکردم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
باباش زورگوعه

عزیزم منم اوایل ازدواجم خیلی سختی کشیدم خیلی اذیت شدم همه میگفتن طلاق ولی تصمیم گرفتم ایستادم وساختم وبه خودم افتخار میکنم که خودم برای زندگیم تصمیم گرفتم سخت بود ولی شوهرمو ساختم اونطور که لایق زندگی کردن بود ولی تا زمانی که مطمین نشدم از زندگی بچه دار نشدم

اگر منظورتون از مشاور کسیه که مدرک مشاوری داره و مطب.......نه....نیستم ولی اگر دنبال کسی هستین ک ...

من فقط دنبال ی راهم واسه طلاق... میخوام واسه خودم زندگی کنم 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘
کار خوبی کردی جدا شدی بعضی از زندگی‌ها فقط با طلاق حل میشه

صد درصد مجبور بودم

هیچ راهی نداشتم هیچی

ولی سوختم

اگه اللن کسی می اومد خاستگاریم نباید تجربه ی ی بار طلاق روم بود