همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
مادرم گفت بچت پیش ما بمونه، خودت با مورد خوب ازدواج کن، گفتم من از شوهرم جدا شدم از بچم به خاطر خودم ...
خب شاید با زن سابقشم همینکار و کرده که اونم حاضر شده با وجود بچه جدا شه
من بچه ندارم
زندگیمم کلن دو ماه بود
اما خی برام سخت شده
دوتا خواستگار داشتم هر دو تا شون بچه داشتن
طلاق واقعا سوختنه
اهل نی نی سایتم چیزی هایی دیده ام توی این سایت حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
باورت میشه توی دوماه زندگی کل طلاها و پولا رو خرج دوست دختراش و زن صیغه اییش کرد
و باهاشون مسافرت رفت
اخه من چطور باید ادامه میدادم؟؟؟
من فقط و فقط سوختم
اهل نی نی سایتم چیزی هایی دیده ام توی این سایت حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵