2777
2789
اگر سوءتفاهمی شده و باعث نارحتیتون شدم واقعا عذر میخوام.....ولی واقعا قصدم مزاحمت نبود و نیست

گفتم که نه واقعا همچنین حسی پیدا نکردم. شما مشاوری؟ 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘
ینی طلاق نگیرم؟؟

تو چون عقدی طلاق بگیر

ان شاءالله موقعیت بهتر نصیبت بشه.

ولی با بچه اشتباهه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرم گفت بچت پیش ما بمونه، خودت با مورد خوب ازدواج کن، گفتم من از شوهرم جدا شدم از بچم به خاطر خودم ...

خب شاید با زن سابقشم همینکار و کرده که اونم حاضر شده با  وجود بچه جدا شه

من بچه ندارم

زندگیمم کلن دو ماه بود

اما خی برام سخت شده

دوتا خواستگار داشتم هر دو تا شون بچه داشتن

طلاق واقعا سوختنه

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
چرا اینجوری ان آخه ؟

از بی فرهنگیه عزیز

خدا برات بهترش رو جایگزین کنه، که اصلا اینو یادت بره

خب شاید با زن سابقشم همینکار و کرده که اونم حاضر شده با  وجود بچه جدا شه من بچه ندارم زندگیمم ...

دقیقا

وای ازدواج با مرد بچه دار که خودکشیه

شما مشکلتون چی بود؟؟

من مشکلم هر چی که فکرش کنی بود

اعتیاد به مواد صنعتی

دختر بازی در حد بوندس لیگا

مشکل روانی

باورت میشه توی دوماه زندگی کل طلاها و پولا رو خرج دوست دختراش و زن صیغه اییش کرد

و باهاشون مسافرت رفت

اخه من چطور باید ادامه میدادم؟؟؟

من فقط و فقط سوختم

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
دقیقا وای ازدواج با مرد بچه دار که خودکشیه

ردشون کردم

با اینکه خلبان بودن و موقعیت خوب

شما خاستگار مجرد هم داشتی؟

بمیرم تو دیگه بدتر از من سوختی 

خدا نکنه

لعنت به من و بختم😓