2777
2789
عنوان

ازدواج

219 بازدید | 22 پست

من ۴ساله با یکی دوستم اومدن خاستگاری حالا مامانش اینا راضی نمیشن میگن دوست بودینا بعدم بهونه کردن به مانانم گفتن شما چرا نظارت نداشتین روی دخترتون که ۱۲ شب نیاد خونه و یکم از حرفای مامانم ک از روی سادگی گفته بود ایراد گرفتن .مثل اینوه مثلا با عموش رفت امد نمیونیم چون مال شوهرما بالا کشیده و اینا 

حالا چندروزه حال ما گریه و ناراحتیه .هیچ کسم نمیدونه چ کاری باید بکنه خاهرش گفا مامان اینا راضی نمیشن اصلا دیگ بیخیال شو .و تنها فکری ک این پسر دیگ به ذهنش میاد اینه ک قهر کنه باهاشون 

تاحالا رفتار مشابه این  دیرین ؟ من چ کار کنم ...دیگ خودمم دل چرک شدم .انکار نمیخامش..‌ولی گناه داره ی تنه داره میجنکه  

ازحالا روت ایراد گذشتن و گفتن مامانت نظارت نداشته! اینا درست و حسابی نیستن و نمیشه باهاشون ارامش داشت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازحالا روت ایراد گذشتن و گفتن مامانت نظارت نداشته! اینا درست و حسابی نیستن و نمیشه باهاشون ارامش داش ...

خب چ کار کنم با رابطم .چ کار کنم با کسی ک صبح تا شبمو باهاش گذروندم.و اونم کوتاه نمیاد اخه

خب چ کار کنم با رابطم .چ کار کنم با کسی ک صبح تا شبمو باهاش گذروندم.و اونم کوتاه نمیاد اخه

اینو مطمئن باش نمیشه بدون خانواده بود تا اخرش. بلاخره حمایت عاطفی لازمه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بدترین ازدواج ازدواجیه که خانواده پسر رضایت نداشته باشن 

خیلی اذیت میشی توزندگی 

تیکه و کنایه هاشون هست 

تااخر عمرت جلو همه بروت میارن که تا۱۲شب بیرون بودی و هزارتا حرف دیگه 

ولی باید ببینی به قیمت عشقت می ارزه یا نه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره کار ک داره وابستگیم نداره از نظر مالی بهشون حالا خونه ک نداره ولی باباشم قرار نبوده بده 

خب اگه خیلی دوست داره و‌دوسش داری میتونین اینجوری ازدواج کنین ولی خودم بودم فک کنم نمیکردم اخه اینجوری بخواد شروع شه ملوم نیست چی بشه خانوادشم بیشعورن وقتی پسرشون میخواست نباید اینارو میگفتن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز