2777
2789
عنوان

گلو درد طولانی مدت باردارم هستم

1905 بازدید | 23 پست

سلام دوستان حدودا ۲ ماهه گلوم درد میکنه تو این‌تایم آزیترو مایسین دیفین هیدارمین استامینیفون استفاده کردم جواب نگرفتم دکترم نیرم همش میگن التهاب کسی مثل من بوده چکار کنم در ضمن عسل با چایی لیمو با چایی زیاد خوردم آب نمکم نمیتونم قرقزه کنم میارم بالا  کمک تورو خدا علتش چیه کسی میدونه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم 😍  11 دی ؟ من میشم 38 هفته وقت سزارینم تمام امیدم اینه روز میلاد مسیح و تولد همسرم د ...

فدات 😍❤️منو۱۲ام گفتن طبیعی ام فکر کنم شما بودین تو یه تایپکم باهاتون صحبت کردم یا شما نبودین

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
تا حالا اینجوری نشدم آخه معلومه التهاب داره مگه اسید معده التهاب گلو میاره لوزم دارم 

منم نمیدونستم معدس

من 3 روز اینجور بودم هر چی مایعات میخوردم بدتر میشد

جوری که یک روز کامل حرف نتونستم بزنم

بعد حس کردم عفونت نداره گلوم

از داخل یه سوزش و درد وحشتناک

نگو اسید معدس

منم تا حالا اینطور نشده بودم ذرت مکزیکی خوردم بعدش عدس پلو که گرمی بود داغون شدم

الان ترشی و چای و ادویه جات کم کردم بهترم

استارتر عزیزم منم الان سه ماه ایناس گلوم همش درد میکنه فکر کنم از اسید معده اس من گاهی وقتا سفکسیم میخورم دیگه خیلی درد میکنه 

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
منم نمیدونستم معدس من 3 روز اینجور بودم هر چی مایعات میخوردم بدتر میشد جوری که یک روز کامل حرف نتو ...

سوزش ندارم اولش خارش بود الان یه درد کمیه شبا بدترم حس میکنن یه طرفشه

فدات 😍❤️منو۱۲ام گفتن طبیعی ام فکر کنم شما بودین تو یه تایپکم باهاتون صحبت کردم یا شما نبودین

من ماهی شدم تو بارداری

چیزی یادم نمیاد 😁

خب پس زایمانامون نزدیک

ما یه تایپیک و یه گروه تلگرامی داریم مامانای دی ماهی

خاستی بیا

استارتر عزیزم منم الان سه ماه ایناس گلوم همش درد میکنه فکر کنم از اسید معده اس من گاهی وقتا سفکسیم م ...

دکتر نرفتین چی گفته بهتون گلو درتون چحوریه نکنه تو بارداری آدم حساس مبشه 

سوزش ندارم اولش خارش بود الان یه درد کمیه شبا بدترم حس میکنن یه طرفشه

اگه عفونت لوزه باشه با اون قرصایی که خوردی باید برطرف میشد . .شایدم به گرمیجات حساس شدی

آب نمک خیلی بد قرقره کردنش

ولی خیلی اروم میکنه دردای عفونی رو