2777
2789
عنوان

گلو درد طولانی مدت باردارم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 23 پست
من ماهی شدم تو بارداری چیزی یادم نمیاد 😁 خب پس زایمانامون نزدیک ما یه تایپیک و یه گروه تلگرام ...

خخخخ الهی عزیزم عیب نداره اتفاقا رفتم پستم گذاشتم ❤️😍😍

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
اگه عفونت لوزه باشه با اون قرصایی که خوردی باید برطرف میشد . .شایدم به گرمیجات حساس شدی آب نمک خیلی ...

فکر کنم به آزیترو بدنم مقاوم شده چون قبل بارداریم زیاد میخوردم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر نرفتین چی گفته بهتون گلو درتون چحوریه نکنه تو بارداری آدم حساس مبشه 

نه من دکتر نرفتم عاره تو بارداری همه چیز بدن بهم میریزه من کلا گلوم حساسه هر وقتم سرما میخورم اول همه گلو درد میگیرم 

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
نه من دکتر نرفتم عاره تو بارداری همه چیز بدن بهم میریزه من کلا گلوم حساسه هر وقتم سرما میخورم اول هم ...

خب منم حساسه لوزه دارم همشم پی نی سیلین ۱۲۰۰میزدم ولی سه روز خوب میشدم الان شده دوماه خیلی نگرانم میترسم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
خب منم حساسه لوزه دارم همشم پی نی سیلین ۱۲۰۰میزدم ولی سه روز خوب میشدم الان شده دوماه خیلی نگرانم می ...

نترس عزیزم بعد اینکه نی نی اومد همه چی اوکی میشه به امید خدا 😍