2777
2789
عنوان

خواستگاری😐

747 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها 

صبح بخیر 

بچه ها من حدود ۶ ساله برام خواستگار میاد😭 باور کنین دیگه اسم خواستگار و خواستگاری میاد حالم بد میشه 😑

چند تاشون که خوب بودن و دو طرف تمایل به ادامه داشتیم جور نشد 

الانم دو ساله واقعا خیلی کم خوبن مثلا ده تایی  دو تاشون که اونا هم منو انتخاب نمی کنن 

بخدا دیگه خسته شدم 

از طرفی از این رفت و امدا 

از طرفی از اینکه واقعا الان دیگه نزدیک ۲۶ سالمه و دلم میخواد متاهل باشم و نیاز دارم به یه همدم 

از طرفی هم اخیرا دیگه تحمل ندارم هی پاشم اماده شم برا خواستگاری 

الان دو سه روز پیش یه مورد اومده که من واقعا خوشم اومد ولی این دفعه از اونا خبری نیست 

اخه واقعا دیگه خسته شدم چیکار کنم 

بدترین قسمتش اینه که از کسی خوشت میاد اما دیگه خبری از اونا نمیشه یا دو جلسه میان خبری ازشون نمیشه 

کاش یکی بیاد هم من خوشم بیاد و مایل باشم هم اون و خانواده اش و واقعا دیگه این مرحله تموم بشه

اونایی که هیچ طوره مناسب نیستن و تناسب نداریم و مجبورم رد کنم هم که به کنار 

چن روز پیشا ی خواستگاری داشتم

خیلیم غریبه نبودن

در این حد که از دور دیده بودن

خلاصه پدره خب کلا باهام حرف میزد و نگام می کرد ببینه چطور حرف میزنم

مادره تمام چهل دقیقه رو زووووومممم نگام می کرد

ینی یه پنجاه بار لباسمو چک کردم ی صد بار نگا جورابم کردم

بعد نوع نگاهشم جالب بود

بیست دقیقه اول با لبخند🙂😃😃 بعدش یکم با فکر🤔 یکم اینطور🤨 یکم اینطور🤓 یکم اینطور🙄 

خلاصه اینقدررر معذب شدم از بس زوم بود روم ک نمی تونستم لبخندی هم بزنم 

چ خبره اینقدر زل زدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج سخت شده این روزا... سخت نگیرید میشه. ولی من به عنوان همجنس خودت میگم سخت میگیرن دخترا   پسرا هم خوب زیاد اهل ازدواج نیستن یا ...

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
چن روز پیشا ی خواستگاری داشتم خیلیم غریبه نبودن در این حد که از دور دیده بودن خلاصه پدره خب کلا ب ...

وای خدا چه تابلو بوده 😂😂😂😂

ولی خدایی حالتو درک می‌کنم منم از این بساط ها داشتم حل میشه ایشالا 

من اصلا این وضعیتو درک نمیکنم...چون هرگز نذاشتم کسی بیاد خونه خاستگاری و گفتم فقط کسی ک خودم بخوامش...اخرشم با دوست پسرم ازدواج کردم

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
چن روز پیشا ی خواستگاری داشتم خیلیم غریبه نبودن در این حد که از دور دیده بودن خلاصه پدره خب کلا ب ...

😂 😂 😂 😂 😂 

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

یه روانشناس عالس بهت معرفی میکنم تلفنی هم مشاوره میده مطمعنم خیلی خوب میتونه بهت راه حل بده یکی از دوستام تقریبا مثل تو بود اون هر خواستگاری که میومد میرفت پشت سرشو نگاه نمیکرد پیش این روانشناس رفت و بالاخره سه ماه پیش عقد کرد 

درخواست دوستی بده شمارش رو بدم 

وااااای عزیزم 

چه خوب توصیف کردی قشنگ درکت کردم چه استرسی چه معذب بودنی 

خب از اونایی که اخیرا خوشت اومده بود رفتین توی اتاق سوال کنین ؟