2777
2789
عنوان

خواستگاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 52 پست

ازدواج نکن تا ۱۰۰ درصد به دلت بشینه!!

حتما هم با کسی ازدواج کن که بهت بخوره تا بتونه همدمت بشه!

مثلا من ادم میشناسم عاشق خندیدن و خوش گذرونی! شوهرشم آدم درون گرایی که با سکوت خوشه!

آیا این همدم بودنه؟؟ آیا این ازدواج صحیحه؟؟

هرچقدر که احساس تنهایی هم کنی!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یه مورد که بعد از جلسه اول که خانوادگی اومدن  و حرف زدیم چهل دقیقه با پسر بعد زنگ زدن ک میخو ...

میشه بگی وقتی میرین اتاق با پسره 

چه سوالایی میکنه چه سوالایی میکنی چه حرفایی میزنین 

دقیق اگه حوصله داری بگو 

مهمترین ملاکت برا ازدواج چیه؟ سختگیر نیستی؟

حقیقتش خیلیا زو خودم رد می کنم ولی باور کن اونایی ک رد می کنم هیچ طوره بهم نمیخورن 

در واقع الان دو ساله کسایی ک میان اصلا هیچیشون بهم نمیخورن ب جز دوتاشون ک اونام نیومدن دیگه 

کاش اونا بیان😢 

ملاکمم خانواده و اخلاق و به دلم بشینه همین فقط

بگوچجوری

جور نداره من از اول حرفم یکی بود و خانوادمم میدونستن...یک بار مادرم گفت میخواد خاستگار بیاد داد و بیدادی راه انداختم ک دیگه هر کس میگفت بیام مادرم میگفت نه دخترم قصد ازدواج نداره

بعدش ک با همسرم دوست شدم 1 سال گذشت مادرم گفت اینجوری نمیشه یا بیاد جلو یا کلا کات...

منم بهش گفتم اونم گفت نه من نمیرم ولت نمیکنم ک...اومدن خاستگاری و لی لی لی لی

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
از بس تبلیغ کردن ادم دیگه میترسه😂😂😂😂😂 تبلیغات تکراری و دروغ مخصوصا کارای تایپ و دورکاری ای که ...

دقیقا. یک خانمه بود اینجا تبلیغ سابلیمینال میکرد هر کی هر تاپیکی میزد اینم میومد تعریف. ولی خب این دوستمون کارش انگار تبلیغ نیست. یکی بچه ها اینجا ادرس ی خانم مشاور را داد اونم خ خوب بود تو تلگرام. ولی حیف ایدیشو پاک کردم راهکاراش خوب بود اون کاربرم دیگه نمیاد که ایدی مشاور را بگیرم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

خوب قرار نیس همه رو تو خونه  راه بدی  بالاخره  کسی  که پیشنهاد میده  رو دور یا نزدیک کم یا زیاد میشناسه ادم دیگه  یکم  بره تو نخش متوجه میشه اصلا نیاز هس بیاد خونه یا همون جا بگی ن 

ان شالله کیس مناسب قسمتتون بشه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
دونگی😑 اونا هم پولو قبول میکردن که بگیرن ؟

نظرشون مهم نبود 

خوشم نمیومد و نمیاد زیر بارِ دین کسی برم یا فکر کنن میتونن صاحب اختیارم شن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

باور کن جلسه اول که فقط نگاه کردنه هیچ سوابی نمی پرسم  اما جلسات دوم هم میذارم خودشون سوال بپر ...

اینجوری که شما میگی انگار همش استرس داری بپره مورد، راااااحت حرفهاتو و خواسته هاتو از ازدواج بگو ، اگه خواست بمونه نخواست بره .... اگه الان به خاطر استرس اینکه نکنه اینم بره درست نتونی انتخاب کنی و ازدواج کنی بعدا خودتو سرزنش می کنیا 

خخخ ایشاا..خوشبخت شی

دعام کن شاید خدا اونی ک میخوامو بهم بخشید 

دعا با زبان دیگری هم بیشتر اثر داره 

یک مورد سه روز پیش اومدن بخدا من به همونم راضیم دعا کن بیان و جور بشه وصلتمون

اینجوری که شما میگی انگار همش استرس داری بپره مورد، راااااحت حرفهاتو و خواسته هاتو از ازدواج بگو ، ا ...

نه من ترسی ندارم فقط اعتقاد دارم اول باید اونا حرف بزنن تا من حرف بزنم 

ولی عقیده بیشتر به اشنایی و مشاوره دارم تا سوال جوابای کلیشه ای ب خاطر همین ملاکم خانواده و به دل نشستن و عرضه ی کار کردنه اول 

بعد هم اخلاق 

خانم ، نه بخدا تبلیغ نیست، چی میخواد به من برسه ، محصول نیست که ، یا تبلیغ جراحی که هزینه های چندمیل ...

من نمیدونم چرا نه لیست دوستام باز میشه نه صندوق پیامام. صبر کن با یک ایدی دیگه دارم بهت درخواست بدم گلم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹