2777
2789
عنوان

خواستگاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 52 پست
وااااای عزیزم  چه خوب توصیف کردی قشنگ درکت کردم چه استرسی چه معذب بودنی  خب از اون ...

باور کن اینقدر معذب شده بودم ک نمیتونستم یه لبخند بزنم و میخواستم یه توضیحی بدم راجع ب حرفی اصلا نمیتونستم 

یتی انگار جز ب جز اندام و چهرمو مادرش داشت بررسی می کرد 

نه من ترسی ندارم فقط اعتقاد دارم اول باید اونا حرف بزنن تا من حرف بزنم  ولی عقیده بیشتر به اشن ...

درسته اول حرف بزنن جی از این بهتر که شما اینقدر با حیا هستی 

ولی فراموش نکن که از تک تک خواسته هات نگذری چون بعدا برات دردسر میشه ، ایشالا به زودی کسی میاد که از قبل متل تو بوده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام استارتر

من امتحان کردم که بهت میگم اگه نازکنی و خودتو دست بالا بگیری بیشتر خودشو خانوادش جذبت میشن اما اگه بهترین دخترم باشی و تو روشون جوری نشون بدی که ازشون خوشت اومده حالا اونا ناز مبکنن. من دو نفرو امتحان کردم اولی به هیچ دردی نمیخورد و چون من خوشم اومده بود ناز کرد و دیگه نیومد. دومی همه چی تموم بود و عالی منم حسابی ناز کردم و خودمو دست بالا گرفتم پسره و خانوادش هرروز سیصد بار زنگ میزدن ول کن نبودن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
خوب قرار نیس همه رو تو خونه  راه بدی  بالاخره  کسی  که پیشنهاد میده  رو دور ...

والا خیلیا رو اصلا نمی دونم کی معرفی میکنه مجبوریم راه بدیم 

تروخدا دعام کن این مورد اخریه ام رو پسندیدم کاش اونا هم ادانه بدن جور بشه همه چی

ازدواج نکن تا ۱۰۰ درصد به دلت بشینه!! حتما هم با کسی ازدواج کن که بهت بخوره تا بتونه همدمت بشه! مث ...

باور کن خودمم این یکی از مهمترین معیازامه 

ولی الان دو ساله که هیچکس جور نبوده باهام از طاهر و به دل نشستن 

دعام کن یه مورد اومده جمعه خیلی مورد پسندمه اصلا از همه خواستگترای این ۶ سالم بیشتر پسندیدمش 

دعا کن خدا خودش کاری ونه همین بیاد و وصلتمون جور بشه

باور کن خودمم این یکی از مهمترین معیازامه  ولی الان دو ساله که هیچکس جور نبوده باهام از طاهر و ...

ایشالا که اگر خوشبخت میشی باهاش جور بشه😍❤

من تو کل عمرم عاشق نشدم ولی یه خواستگار اومد عالی و کلی باهاش خندیدم و خوش گذشت، همه چی خوب بود ولی رفت و نیومد... 

حتما تقدیرم نبوده وگرنه اگر واقعا خوب باشه خدا خودش جور میکنه  

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖