2777
2789
عنوان

خواستگاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 52 پست
یه روانشناس عالس بهت معرفی میکنم تلفنی هم مشاوره میده مطمعنم خیلی خوب میتونه بهت راه حل بده یکی از د ...

اخه من فقط اونایی ک دلم میخواد بیان دوباره اونا تنها نمیان دیگه 

درخواست دادم شماره رو بهم بده 

شما میرین چه سؤالایی می پرسین

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روانشناس عالس بهت معرفی میکنم تلفنی هم مشاوره میده مطمعنم خیلی خوب میتونه بهت راه حل بده یکی از د ...

کیه اینجا بگو البته اگه تبلیغ نیست خانمه یا اقا؟

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

شما میرین چه سؤالایی می پرسین

باور کن جلسه اول که فقط نگاه کردنه هیچ سوابی نمی پرسم 

اما جلسات دوم هم میذارم خودشون سوال بپرسن و من فقط جواب میدم 

جوابامم با دوستام مطرح وردم مشکلی ندارن 

من فقط جلسه سوم چن تا سوال می پرسم از روحیات و نحوه تصمیم گیری و رفت و امدش با دوستاش

خب دختری مثل من که هیچ دوست پسری نداره باید چیکار کنه 

استارتر من ۳۵ سالمه مجردم باید فقط از خدا بخوایم همون دوست پسر هم خیلیا گرفتن و به نتیجه نرسیدن. مطمین باش اونا که نشده حکمتی بوده. حالا من طرف میاد خیلیم خوشش میاد چون ادم میفهمه بالاخره ولی میره دیگه پشت سرشم نگاه نمیکنه

همینه دیگه ازدواج سنتی،واسعه همه منم چون خسته شدم و مورد بهترز بود جواب دادم ۲۵ بودم ولی گاهی پشیمون که چرا بهتر نشد

حتما ده جلسه به مدت ده ساعت باهش رفت و آمد کن بدون محرمیت این یک کارشناس میگفت عجله نکن،بیشتر ملاک شخصیت و خونواده باشه تا طاهر و پول تجربه من و خونه مستقل کار مستقل

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
کیه اینجا بگو البته اگه تبلیغ نیست خانمه یا اقا؟

خانم ، نه بخدا تبلیغ نیست، چی میخواد به من برسه ، محصول نیست که ، یا تبلیغ جراحی که هزینه های چندمیلیونی داره نیست که، یه مشاورست 

وااااای عزیزم  چه خوب توصیف کردی قشنگ درکت کردم چه استرسی چه معذب بودنی  خب از اون ...

نه یه مورد که بعد از جلسه اول که خانوادگی اومدن  و حرف زدیم چهل دقیقه با پسر بعد زنگ زدن ک میخوایم دخترو ببینیم ظاهرشو 

اومدن دیدن زنونه 

بعدش ی جلسه پسره اومد حرف زدیم دیگه نیومدن اینم بگم ک تو این جلسه دوم یکی از خواهراش باهاش بود ک مدام به من چشم غره میرفت 

یکی شونم همین سه روز پیش بود که بازم فقط چهل دقیقه نشستن و خصوصی حرف نزدیم 

خانم ، نه بخدا تبلیغ نیست، چی میخواد به من برسه ، محصول نیست که ، یا تبلیغ جراحی که هزینه های چندمیل ...

عزیزم به منم شماره اشو بده. جسارت نباشه اخه از بس اینجا تبلیغ همه جوره میکنن ادم میترسه. اتفاقا من مدتیه به این نتیجه رسیدم حتما باید برم مشاور چون با شرایط من مجرد موندن خ عجیبه.

خانم ، نه بخدا تبلیغ نیست، چی میخواد به من برسه ، محصول نیست که ، یا تبلیغ جراحی که هزینه های چندمیل ...

از بس تبلیغ کردن ادم دیگه میترسه😂😂😂😂😂

تبلیغات تکراری و دروغ مخصوصا کارای تایپ و دورکاری ای که اولش پول میگیرن

همینه دیگه ازدواج سنتی،واسعه همه منم چون خسته شدم و مورد بهترز بود جواب دادم ۲۵ بودم ولی گاهی پشیمون ...

بابا اول دعا کنین اونی ک میخوام بیاد و منو بخواد بعد می ریم رو این مرحله 

😭

من اصلا این وضعیتو درک نمیکنم...چون هرگز نذاشتم کسی بیاد خونه خاستگاری و گفتم فقط کسی ک خودم بخوامش. ...

منم همینطور 

قبل همسرمم هر کی میومد جلو ، رستوران یا کافه قرار میذاشتم ، البته پول سفارشمو دنگی میدادم 

آخرشم با دوس پسر خودم ازدواج کردم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan