2821
2789
عنوان

کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 85 پست

https://www.instagram.com/p/B7bdUbsJBE-/

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تا سقف کابینت زدم اگه هستی تا عکس بذارم، بردارم سریع

نمیشه عکس فرستادد

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
https://www.instagram.com/p/B7bdUbsJBE-/

اینه 

هی گفت قشنگ نمیشه و هزینه تون خیلی بالا میره و... رای منو زد مجبور شدم کناف بزنم

هایگلاس سفید اونقد باید جنسش خوب باشه زرد نشه. شاید گرونتر در میومد. اگه بیشترش کرم هست که قشنگ میشه. خودت با رنگ کرم اوکی باشی قشنگه

برام گچبری فرستادی 

اره خوب گفتم که گچلری دقوار زیر تلویزون 

هایگلاس سفید اونقد باید جنسش خوب باشه زرد نشه. شاید گرونتر در میومد. اگه بیشترش کرم هست که قشنگ میشه ...

نه گرون تر در نمی اومد چون تو منزلم اصلا هیچ چیز سفیدی نداشتم واسه همین سفید انتخاب نکردم. من آشپزخونه ام بزرگ نیست خیلی گرون دراومد برام

قشنگ بود که. اینا جدیده

اره منم دوسدارم چون کچبری های سقفم همینه مامانم میگه نکن بده