2777
2789
عنوان

همگی بیاین سوال؟؟؟؟

119 بازدید | 13 پست

نظراتتون رو درباره مجردی و متاهلی بگید؟

بنظرتون زمان و سن مناسبش کی هست؟

راهکار هاتون واسه ازدواج موفق امیز بگید.

بنظرتون ازدواج مانع تحصیل میشه.

چطوری خودمونو واسه ازدواج اماده کنیم؟

شگردهای شوهر داری که بلدید رو بگید.

کلا هرچی درباره ازدواج میدونید بگید و کلا نظراتتون رو بگید  

متولد۸۴ نیستم🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی راجبه ازدواج یه نظرومعیاری داره..من خودم توسن کم ازدواج کردم وبیست سالگی هم مامان شدم،.خیلی خیلی خداروشکرراضی ام اززندگیم

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

به نظر آدم باید درک کامل از زندگی زناشویی داشته باشه بعدا بعدشم فک نکنم سن خاصی داشته باشه یه نفر تو ۲۰ سالگی میتونه از پس زندگی بر میاد ازدواج میکنه یکی تو ۳۰ سالگی بستگی به خود طرف داره

دختر بهارم و آرزو دارم یه دختر بهاری داشته باشم🥰👼

همه جوابات و اونواع سوالاش توی کتاب صد نکته که جوانان در آستانه ازدواج باید بدانند هست

برید بخونید اینجام خیلی مشورت نگیرید عجب بعضیا گمراه کنندن و بشدت مسموم و از دید کم فروغ خودشون ممکنه نا امیدی و یاس بزارن تو ذهنتون. اول خودشناسی بعد مطالعه های روانشناسی بعدش وارد دنیای واقعی کنین همه تحلیل هاتون. اینجوری خام استارت بزنی بی فایدس

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792