2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 149 پست
داداش مجرد نداری طلاق بگیرم بیام زنش بشم ، نترس من کاغذ نمیفرستم ، با گوشی زنگ میزنم میگم😁😁😁😁

خخخ دو سال پیش آخریش زن گرفت ،جوری دهن منو سرویس کرد ک یادم نمیره

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶 کرونا رو بهونه کن پس بهترین بهونه اس. زنداداشت خیلی پرو تشریف داره😐

چی بگم والا خسته شدم هی بپزم هی استرس الان برا شب اش درست میکنم ک ناراحت نشه ،بدبختی شوهراشون پر میکنن بعد هم از چشم من میبینن

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
واااا چه عروس هایی پیدا میشه ، من کاغذ بنویسم موشک میکنه میفرسته خونمون 😐 غلط میکنه به داداشت بگو م ...

یبار باید جلوشون بگم،بخدا خواهران هم اینجوریه توقع دارن من بپزم من دعوت کنم 

وظیفه شما نیست که. سریعتر ازدواج کن برو راحت شو از شرشون😌

ای خواهر ،تا یکی میخاد بیاد خواستگاری من از در و دیوار میرن بالا ک بفهمن کیه چیه 

ای خواهر ،تا یکی میخاد بیاد خواستگاری من از در و دیوار میرن بالا ک بفهمن کیه چیه 

عجب زنداداشایی😐😐😑

دنیا همینه یکی از زنداداش میناله یکی از خواهرشوهر یکی از دوناد یکی از عروس...

منم از پدرشوهر خاله زنک😐

اسی چند بار شما هم بدون اینکه دعوت کنه بهش پیام بده شام بزار میایم چند بار این کار رو بکن تا بدون کا ...

میخام تلافی کنم ،ولی دلم میسوزه همون عید ک ب ما ی شام میده تا سس قرمزی ک اصلا برا ما نمیاره بخوریم میگه ب داداشم بخر خانوادت میخان بیان ،بعدس بخدا از ساعت ۳باید برم سبزی پاک کنم کاهو درست کنم سفره بندازم ظرف بشورم چای و میوه کلی هم تشکر کنم

از تاپیکت خوشم نیامد خیلی داری کار انجام میدی  اونا سواستفادگر

میفهمم دارن سو استفاده میکنم دلم نمیاد اذیت کنم بخوان نفرین کنن یا دعوا برا برادر درست کنم 

بچه ها داستان ازدواجمو گزاشتم دوس داشتید بخونید🥰

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏