سلام،زن داداش من همسایمون هست هر چند وقت یکبار تو ی کاغذ برا من مینویسه ک مثلا ناهار درست کن بیایم اونجا یا شام درست ،یا میگه اش درست کن بیایم اونجا،منم مجردم بعضی وقتا مواد غذایی تو خونه نداریم یا مادرم از چشم من میبینه ،یا بقیه هم توقع مهمونی دادن از منو دارن در صورتی ک پدر و مادرم میلی ب مهمونی دادن ندارن ،الان نزدیک شب یلدا همه توقع دارن من همه چی بخرم درست کنم و دعوت کنم در صورتی ک پدر و مادرم مخالف هستن البته جلو خودشون حرفی نمیزنن بنظرتون من چکار کنم چی ب زن داداشم و بقیه بگم
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
اشتباه کردی بهش رو دادی مینوشتی ما امروز ناهار نداریم شما چی دارید ما بیایم پیشتون
میترسم بدش بیاد داداشم پر کنه جنگ اعصاب بشه
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه اون فکرمیکنه ک شما بدت بیاد یا موقعیتش و نداشته باشی با هرکی مثل خودش باش یا به برادرت شرایط و توضیح بده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان اون یکی داداشم پیام داده ک عصر میری تو شهر گفتم برا چی میگه برا زن من دو تا شلوار بخر پولش میدم در صورتی ک نمیده
واااا چه عروس هایی پیدا میشه ، من کاغذ بنویسم موشک میکنه میفرسته خونمون 😐 غلط میکنه به داداشت بگو مامان اینا راضی نیستن بیاید خونه منم نیست اختیار من دست بابامه .
بعدشم پدرو مادرت هم تو پشت غر میزنن جلو خوبن ، همون جلوشون بگووو ک شما ک راضی نبودید
مادرم خیلی مریض هست ،خودشون سالی یکبار اونم عید دعوت میکنم مگر چی بشه سالیدو بار بعد یسره توقع مهمونی دارن ،پدرم هم کشاورز میگه مامانت مریض هست خرج داره یسره بخوایم مهمونی بدیم از کجا پول دکتر بدیم ،داداشام هم پول ده تا نون اول از ما میگیرن بعد میخرن