2777
2789
عنوان

کادو چی ببرم؟

834 بازدید | 58 پست

سال92برادرشوهرکوچیکم برای عروسی ما دویست و چهل تومن پول کادو داد. الان میخاد بره سرخونه زندگیش بدون گرفتن عروسی. چقدر بهش بدیم؟ 

اومده به شوهرم گفته کمتر از سه چارمیلیون نباشه که قبول نیست. ببینم داداشا چه میکنین🙄🙄🙄🙄🙄

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

۲۴۰ چی بود رند میکرد😁۱تومن کافیه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا چه پرو .توام بگو ما عروسی گرفتیم شما نگرفتی .یک تومن بده بسه .خرج نکردن چه کادویی ام میخواد

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
😐

شوهرم گف 500بیشتر نمیدم. خ پررویه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
۲۴۰ چی بود رند میکرد😁۱تومن کافیه 

چمدونم خاهر. شوهرمم ناراحت شد گف500میدم بسه

وااااا چه پرو .توام بگو ما عروسی گرفتیم شما نگرفتی .یک تومن بده بسه .خرج نکردن چه کادویی ام میخواد

اینا چیزایی که مادرزنش یادش داده. 

مادرزنش وقتی سکه پنج تومن بود. اومد گف ما که کادومونو خريديم شما سکه ی هدیه عروس دامادو خریدن؟ 😁

سال ۹۲ دلار حدود ۳ هزار تومن بوده، الان سی هزار تومن. ده برابر شده. باید حدود ۲.۵ بهش بدید در جبران کادوی خودش. حالا خودش مجرد بوده و با این حال کادو داده من بودم همون ۴ یا ۵ تومن میدادم. اگه دستتون تنگه ۳ تومن کافیه از نظر من

اینا چیزایی که مادرزنش یادش داده.  مادرزنش وقتی سکه پنج تومن بود. اومد گف ما که کادومونو خريدي ...

وای از این مورد برای من ام اتفاق افتاده سیسمونی خواهرشوهرم بدون هیچ مراسمی رفتم کمکش گفتم پول کادو بچه رو هم بدم ۵۰ دادم چند سال قبل بودا.بعد خواهرشوهر وسطی گفت خب واسه تولدشم اون سرهمی خوشگلت که جنس ترک خریدی میدی بسه دیگه.من دو تا سرهمی ترک خریده بودم یکیش تن پسرم کردم اونیکی نگه داشتم برای آینده که نوه داشتم بدم بامزه میشه.منم هیچی دنیا آمدنی ندادم گفتم ما کادو دادیم..خودشون یکبار به بچه من کادو دادن با کلی خوردن و ریخت وپاش.حالا بهم زورکی میگن تو دوبار بده

باید مثل خودشون رفتار کنی

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
خداییش شوهر شمام خیلی بی انصافه.سال ۹۲ کجا الان کجا قیمتا!! واقعا این جور رفتار ها برام عجیبه😏😅&nb ...

رفتارای برادرشوهرم عجیب نیست عایا؟ 

سال ۹۲ دلار حدود ۳ هزار تومن بوده، الان سی هزار تومن. ده برابر شده. باید حدود ۲.۵ بهش بدید در جبران ...

خب آنموقع خرج عروسی ام بوده .کسی که عروسی نمیگیره و شام نمیده .کادوش کمتر باید باشه بنظرم ۱ تومن کافی

رفتارای برادرشوهرم عجیب نیست عایا؟ 

با این اوصافی که شما از شوهرت میگی ، برادرشوهرت میشناخته شوهر شما رو که گفته! خداییش خودتون احساس نمیکنید به شخصیت خودتون توهین‌کردید با ۵۰۰ تومن کادو دادن؟! سال ۹۲، ۲۴۰ تومن داده!! شما میخوای الان با دلار ۳۰ تومنی بش ۵۰۰ کادو بدی؟!🤪🤪🤪🤪🤪