2777
2789
عنوان

کادو چی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
خیلی بی ادبن .شما هم ۱ تومن سقف کادو بهش بده تیکه ام بهش بنداز که ماهم باید قیمت برای کادو گرفتنمون ...

اره شوهرم گف نهایت یه تومن میدم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
پونصد کمههه  خب برا هشت نه سال پیش هست  240 ضربدر هشت یا ده کن همون بدید

نه بابا اینا کلا زرنگ بازی درمیارن. یه تولدهمه چی تموم دعوتشون کردم. امسال کیک و شام و.... خانواده جاریم. که زن همین برادرشوهرمه. ده نفر اومدن. بیست هزارتومن هدیه دادن. ولی مامانم اینا ترکوندن. منم بالطبع برای اونا جبران میکنم ولی خوب زرنگ بازی اینام حرص ادمو درمیاره

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کم کادو میدید برا بچه خواهرشوهر 50!!! بیست سال پیش که نبوده  نهایت سه چهارسال پیش  ...

عزیزم حتمن تاالان مورد بی اعتنایی این مدلی قرار نگرفتی. وگرنه ادم حرصش میگیره میگه حالا که اونا اینجوری کردن منم اینجوری میکنم

حتی همه اونها رو هم حساب کنید و تقسیم بر تعداد مهمون یقینا نفری یه ملیون نمیشه. در مورد کادو هم خوب ...

بالاتر گفتم چه مدلین خانواده شوهرم. کلا اخر زرنگ بازین.همیشه مایه ابروریزی ان. منم اوایل جوش میزدم الان میخام مثه خودشون باشم. 

نه. الان خودتو بکش کنار. شوهرت خودش میدونه و خانوادش

اون گف تهش همون یه تومن. بیشتر نمیدم. چون اونا که نه عروسی میگیرن نه خرجی میخان بکنن. ما اینکارو میکردیم. عمرا بیشتر از پونصد میدادن. خ عجیبن تو کادودادن. فقط نفع خودشونو درنطر میگیرن. من اوایل بیشتر میدادم. بعد همه میگفتن ما که نداریم نمیدیم.حالا همه شون وصعشون توپه ها.ولی برا کسی نمیدن. از بس طعنه شنیدم مادرشوهرمم باهام دعوا کرد انقد پولای شوهرت به کادونده. منم شدم عین خودشون

من مثل خودشون انجام دادم مادرشوهر من واسه پسرم فقط ۵۰ تومن داد .دختراش ۱۵ دادن .برادر من نیم سکه کاد ...

15!!!!! وای 

بعضی خانواده ها خیلی سطح کادو رو کم میگیرن 

خانواده شوهر من یکی دوسال پیش سی تومن کادو عروسی میدادن😐😐😐

ما فامیل دورمون دویست میداد اون سال 

الان دیگه نهایت 50 خیلی خیلی کادو بدن 100 

اصلا من شاخ در میارم 

15!!!!! وای  بعضی خانواده ها خیلی سطح کادو رو کم میگیرن  خانواده شوهر من یکی دوسال پی ...

منم تازه خیلی ابرو داری کردم وگرنه همون ۱۵ خودشون میدادم .آنقدر بیتربیت آخه مگه داریم.تازه میگه سرهمی که ترک خرید اونم دیدنش میدی.برام تعیین تکلیف میکرد منم هیچی نبردم.بسوزن یک عمر بفهمن چه حبره حالا داداش من ربع سکه میده ما خودمون خوب میبریم اینا هیچی فقط جمع میکنن .اه یادم افتاد حالم بد شد

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
رفتارای برادرشوهرم عجیب نیست عایا؟ 

بنظرم شما عجیبترین م برای برادر ۵۰۰میخواین بدین،الان درجه سه ها پونصد میدن دیگ

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁