سال92برادرشوهرکوچیکم برای عروسی ما دویست و چهل تومن پول کادو داد. الان میخاد بره سرخونه زندگیش بدون گرفتن عروسی. چقدر بهش بدیم؟
اومده به شوهرم گفته کمتر از سه چارمیلیون نباشه که قبول نیست. ببینم داداشا چه میکنین🙄🙄🙄🙄🙄
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه شام یه نفر ادم چقدر میشه؟ نهاااایت ۱۵۰ تومن. من با این اوصتفی که لستارتر داره برای پس دادن کادو ...
بلخره خرج عروسی فقط مگه شام .تالار .میوه و شیرینی کلی خرج .حالا چند مدل غذا باشه که دیگه بیشتر.ولی کسی بیاد به من بگه انتظار اینقدر کادو دارم منم ناراحت میشم نصفش میدم آدم شه.برای کادو که نرخ تعیین نمیکنن
میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
با این اوصافی که شما از شوهرت میگی ، برادرشوهرت میشناخته شوهر شما رو که گفته! خداییش خودتون احساس نم ...
به همه فامیل رفته گفته کادو زیاد بدین. هم خودش هم مادرزنش. تنها ب ما نگفتن
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
مگه شام یه نفر ادم چقدر میشه؟ نهاااایت ۱۵۰ تومن. من با این اوصتفی که لستارتر داره برای پس دادن کادو ...
اصن شام و... نمخادبده که. گفت یه ساعت بیاین کادوهاتون بدین و برین. 🤨🥴🥴
بلخره خرج عروسی فقط مگه شام .تالار .میوه و شیرینی کلی خرج .حالا چند مدل غذا باشه که دیگه بیشتر.ولی ک ...
حتی همه اونها رو هم حساب کنید و تقسیم بر تعداد مهمون یقینا نفری یه ملیون نمیشه. در مورد کادو هم خوب فرهنگ ها و تربیت ها متفاوته. من واقعا زشت میدونم کمتر از کادویی که گرفتم به کسی بدم. به نظرم این مال ادماییه که میخواند زرنگ بازی و رند بازی دربیارند و به خاطر یکم پول شخصیت خودشون رو زیر سوال میبرند.
به همه فامیل رفته گفته کادو زیاد بدین. هم خودش هم مادرزنش. تنها ب ما نگفتن
ببخشید ولی این جور که پیداست کلا خانوادگی از نظرتون این کارا زرنگ بازیه. هم اونکه گفته چقدر بدید و هم شوهر شما که میخواد ۵۰۰ تومن بده در ازای کادویی که برادر مجردش سال ۹۲ بش داده.
دقیقا به نظر منم 2400 یعنی ده برابر چون هشت نه سال گذشته یا دیگه دو تومن چون ...
ببین من طلا رو که باطلا میسنجم و جواب میدن. مثلا کسی دستبند ۱۰ گرمی اورده خوب منم یه طلای حدود ده ۱۱ گرم براش میبرم. کسایی که پول اوردند هم با قیمت دلار. چون در واقع عملا قیمت همه جی و تورم رو تو کشور دلار مشخص میکنه. من کسی که بهم سی تومن کادو داده ۱۴ سال پیش الان براش یه تومن کادو میبرم. چون اون موقع همه چی به همون اندازه ارزون بود. دلار هزار تومن بود اونزمان. الان سی تومنه.
چقدر کم کادو میدید برا بچه خواهرشوهر 50!!! بیست سال پیش که نبوده نهایت سه چهارسال پیش ...
من مثل خودشون انجام دادم مادرشوهر من واسه پسرم فقط ۵۰ تومن داد .دختراش ۱۵ دادن .برادر من نیم سکه کادو داد.من به هر کس مثل خودش کادو میدم.زیاد بدن زیاد کم بدن کم.حالا وضعشونم خوبه خیر سرشون.تازه من خیلی به خودم فشار اوردم که عیب نداره آخه ۱۵ واسه بچه برادر زشت نیست.
میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد