2777
2789
عنوان

کادو چی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
چمدونم خاهر. شوهرمم ناراحت شد گف500میدم بسه

نه ۵۰۰ زشته کمتر از یک ندین داداش نزدیکترین کسه دیگه اول زندگیشونه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چمدونم خاهر. شوهرمم ناراحت شد گف500میدم بسه

ن واقعا ینی چی ۵۰۰...۱۰ سال پیش نصف اینو داده ک شما الان میخاین بدین...زیر دو تومن ندین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

رفتارای برادرشوهرم عجیب نیست عایا؟ 

حالا جو گرفتتش 

شپا بزرگ تری کنید ن سیخ بسوزه ن گباب ۵۰۰ هزار واقعا زشته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اولا اون موقع اون مجرد بوده وبه نسبت کادوی خوبی داده...طلا اون موقع فک کنم ۱۰۰ تومن بود گرمی یعنی میشد با اون پول براتون طلا بکیره..شما باید با تورمش حساب کنی...کم کمش ۵ میلیون باید بدید..

ولی اگه دستتون باز هستش چون داداش بزرگتر هست واونا هم اول زندکیشون هست کادو بیشتر بدین.

من سال ۸۵ مجرد بودم و هنوز ۱۸ سالمم نبود  یه ربع سکه کادو دادم عروسی برادرم و مادر پدرم سرویس طلا و ساعت دادن 

۹۵ عروسی من بود ربع سکه دادن بهم با اینکه هر دو کار میکردن من ناراحت شدم چون یدرجه دورتر ربع سکه دادن بهم 

بنظرم بی معرفتیه چون اون ۲۴۰ اون موقع داده شما ۵۰۰ بدین 

سال نود دو با ۲۴۰ یه ربع سکه یا نیم میشد خرید بنظرم با شرایط الان باید مقایسه کرد