2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 130 پست
من در چند جلسه عنبرالنسا دود دادم برای عفونت البته نمیدونستم عفونت دارم یا نه ولی برای اطمینان اینکا ...

انیدوارم نتیجه گرفته باشین😘🤗🌹

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم امروز بی بی زدم منفی بود با ۱۳روز تاخیر 

من ازامروزهشت روزتاخیرنمیدونم دیگه چیکارکنم پری بیادورزش میکنم گرمیجات میخورم میپرم ولی نمیادحتی دردپریودی که همیشه قبل پریودی داشتمم نمیاد😭😭

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
نه دیروزبازم بی بی زدم هیچی نبودپریودام منظم بودنمیدونم چرااین دوماه اینجوری شده احساس میکنم تنبلی گ ...

شاید از استرسه برو پیاده روی ورزش کن بذار استرست ازبین بره بعدش حتما پریود میشی😘

من ازامروزهشت روزتاخیرنمیدونم دیگه چیکارکنم پری بیادورزش میکنم گرمیجات میخورم میپرم ولی نمیادحتی درد ...

ی ازمایش میدادی تکلیفت مشخص بشه سرخود گرمی جات نخوری هااان منم مشکل شمارو دارم موندم چکار کنم منتظر بمونم یا امپول بزنم 

انقدر بغضمو فرو دادم و خندیدم که خداهم باورش شده چیزیم نیست😣
من ازامروزهشت روزتاخیرنمیدونم دیگه چیکارکنم پری بیادورزش میکنم گرمیجات میخورم میپرم ولی نمیادحتی درد ...

نمیخوای باردار باشی ؟ اگ نی نی دوست داری نپر 

بنظرم آزمایش خون بده 

شاید از استرسه برو پیاده روی ورزش کن بذار استرست ازبین بره بعدش حتما پریود میشی😘

وای پیاده رویم میرم خودمومیکشمم نمیادازامروزتصمیم گرفتم پیازدرمانی روشروع کنم تاحالاامتحان کردی

عکس رنگی رو باید چ موقعه گرفت ؟منظورم اینه روز خاصی باید انجام داد 

بله بعداز تموم شدن پریود انجام میدن بمن گفت حتی نباید لک بینیم داشته باشی یعنی کامل پاک شده باشی حالاموندم تا تموم بشه برم

نمیخوای باردار باشی ؟ اگ نی نی دوست داری نپر  بنظرم آزمایش خون بده

چرانمیحوام خیلی میخوام ولی دیروزبی بی منفی بوددیگه چرازمایش بدم دوروزبعدتاخیردادم منفی بود

برید آزمایش بدید اینجوری مطمئن تر هست

منک احتمال نمیدم باردار باشم چون پ ی نامنظم تست هم زدم منفی بود از این ناراحتم باز پریودیم بهم ریخت ۴ماه دوفاستون خوردم این ماه نخوردم نشدم 

انقدر بغضمو فرو دادم و خندیدم که خداهم باورش شده چیزیم نیست😣
وای پیاده رویم میرم خودمومیکشمم نمیادازامروزتصمیم گرفتم پیازدرمانی روشروع کنم تاحالاامتحان کردی

ن ولی بکار دیگه کن برو بازم ازمایش بده یوقت باردارشده باشی خطرناکه اینکارو انحام میدی

من حالت عادی فولیکولم ۱۷ تا ۱۸ هست ولی این ماه دکتر بهم لتروزول و آمپول سینال آف و های سی جی برام تجویز کرد

دوتا فولی داشتم ۲۴ و ۲۵ ولی خب تقریبا نزدیکی داشتم ولی نمیدونم‌چی میشه استرس همیشه 

رابطه امون خراب میکنه

ی ازمایش میدادی تکلیفت مشخص بشه سرخود گرمی جات نخوری هااان منم مشکل شمارو دارم موندم چکار کنم منتظر ...

دوروزبعدتاخیردادم منفی بودنه بروامپول بزن دیگه 13روزخیلیه اگه بودبی بی یه چیزنشون میداددیگه