2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 130 پست
چرانمیحوام خیلی میخوام ولی دیروزبی بی منفی بوددیگه چرازمایش بدم دوروزبعدتاخیردادم منفی بود

شاید لقاح دیر انجام شده عدد بتات کم‌بالا رفته اینا همه احتمال هستن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن ولی بکار دیگه کن برو بازم ازمایش بده یوقت باردارشده باشی خطرناکه اینکارو انحام میدی

نه باردارنیستم دیروزبی بی زدم دریغ ازیه خط کمرنگ اگه چیزی بودحداقل یه خط کمرنگ که نشون میداد

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
من حالت عادی فولیکولم ۱۷ تا ۱۸ هست ولی این ماه دکتر بهم لتروزول و آمپول سینال آف و های سی جی برام تج ...

استرس کارو خراب میکنه منم احساس میکنم چون همسرم ذهنش درگیره مادرشه و استرس داره من باردار نمیشم روزای سختی داریم انیدوارم رودتموم بشه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
نه باردارنیستم دیروزبی بی زدم دریغ ازیه خط کمرنگ اگه چیزی بودحداقل یه خط کمرنگ که نشون میداد

انشالله ک زود پریود میشی بعدشم سریع باردار میشی فقط ایترسو دورکن ازخودت خودتو مشغول کارای دیگه کن 

استرس کارو خراب میکنه منم احساس میکنم چون همسرم ذهنش درگیره مادرشه و استرس داره من باردار نمیشم روزا ...

چرامگه مادرش چشه

استرس کارو خراب میکنه منم احساس میکنم چون همسرم ذهنش درگیره مادرشه و استرس داره من باردار نمیشم روزا ...

من اگه به همسرم بگم امروز تخمکگداریم دیگه ذهنش درگیر و نمیشه 

من انجام دادم درد داشت ولي كم من بعدش درد داشتم مسكن بخوري متوجه نميشي من ٤ماهه انجام دادم ولي باردا ...

ممنون م حواب دادین انشالله ک تو اقدام بعدی جواب میگیرین ❤️😘

انشالله ک زود پریود میشی بعدشم سریع باردار میشی فقط ایترسو دورکن ازخودت خودتو مشغول کارای دیگه کن&nb ...

باشه عزیزم ممنون امیدوارم توهم زودترمامانشی

من اگه به همسرم بگم امروز تخمکگداریم دیگه ذهنش درگیر و نمیشه 

خب بهش نگو بگو بیا هنینطوری اقدام کنیم بالاخره بکیش میگیره دیگه  موقع اقدام بعنی از صبح باهاش حرف بزن باهم شوخی کنید انروز شاد باشید ک استرستون کم بشه و اقدام کنین امیدوارم سریع نتیجه بگیرین

من انجام دادم درد داشت ولي كم من بعدش درد داشتم مسكن بخوري متوجه نميشي من ٤ماهه انجام دادم ولي باردا ...

بنظرم سیاه دونه  و عسل بخور هر روز به شوهرتم بده 

من یکی دوبار خرنوب دم کردم بهش دادم 

حال و حوصله این چیزارو ندارم ولی چ کنیم از هیچی بهتره