2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 130 پست
سنش بالاس با ما زندگی میکنه بعنی تو ی ساختمونیم همه ی کارش ب عده ی ماست مشکل نخاعی داره باید حراحی ب ...

دعامیکنن عزیزم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه الان شرایطش اصلا خوب نیست چهار دست وپا میره دستشویی نمیتونه غذا بذاره دستاش از کارافتاده 

ای بابا 

انشاءالله که اطرافیانش بهترین تصمیم بگیرن بعضی نداشتن ها بهتر از داشتن چون خود شخص یا همون مادر واقعا اذیت باید بسپارن به خدا نتیجه عملشونو 

ای بابا  انشاءالله که اطرافیانش بهترین تصمیم بگیرن بعضی نداشتن ها بهتر از داشتن چون خود شخص یا ...

الان دیگه همسرم ب حرفشون کوش نمیکنه میگه همه ی زحمتاش رود‌وش منه خودمم میبرم واسه عمل دوروز بود رفته‌بود‌تهران‌ک‌نوبت‌بزنه کلا همه چی گردن ماست نمیدونم اونا چرا جوش میزنن کلی خ‌اهر و برادر هستن بخوان نوبتی کنن هم بکارشون میرسن هم ب مادرشون ولی نمیدونم چرا اذیت میکنن‌ 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
الان دیگه همسرم ب حرفشون کوش نمیکنه میگه همه ی زحمتاش رود‌وش منه خودمم میبرم واسه عمل دوروز بود رفته ...

آره میفهمم چی میگی تو شرایطش بودم کلی برام قابل لمس 

خدا در عوضش بهتون سلامتی بده 

درست میشه انشاءالله

تازه دور از جون فعلا مونده فردا ی چیزی بشه کلی صاحب پیدا میکنه کلی غمخوار  بعضی آدما خیلی ریا ...

متاسفانه همینطوره همسرمم مدام همینو میگه دعا کنید همه چی بخیربگذره زنگ زدن یکشنبه واسه بستری ببرنش

الکی استرس نگیر منم اومده بودم نی نی سایت نظرارو خونده بودم مرده بودم از ترس اما وقتی عکس گرفتم اصن ...

خب پس اینطوری ک شما گفتی خیالم. رااحت شد دکترم قرص داده ک اگه یوقت عفونت داشتم رفع بشه تا اون موقع

راستی چقد بعداز عکس رنگی باید اقدام مرد ب بارداری

من تا۴-۵روز گفت رابطه نداشته باش از خودت کسی که انجام میده بپرس

باشه حتما بسوال دیگه چقدطول کشیدتا بارداربشید