2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 130 پست
اره ماه قبل دوم پری شدم این ماه هم‌منتظرم ببینم خدا چی. میخواد انتظار خیلی خیلی سخت

بله خیلی سعی کن بهش فکر نکنی خودتو مشغول مارای دیگه کن

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من همش منتظر علائمم دست خودم نیست  ای کاش ماهم مثل این قدیمیا بیخیال باردار میشدیم

اخه اونا ک اقدام مسخصی نداشتن تو هر رابطه احتمال بارداری داشتن و بخاطر همینم زود باردار میشدن چون چیزی ب اسم جلو‌گیری نداشتن 

بله همسرم من همینو میگه ولی اونا قبول نمیکنن مرتب بهانه میارن دکترشم گفته اگه عمل نشه ذره ذره اب میش ...

خب بنظرم‌ی مدت پیشنهاد بدید پیش اونا زندگی کنه که درک کنن شرایط 

همش تو نی نی سایتم خخ بلینم چیزی پیدا میکنم

اگه کارای هنری دوست داری برو سمتش یا کتاب بخون اینجا ک بیشتر درگیر علايم میشی

خب بنظرم‌ی مدت پیشنهاد بدید پیش اونا زندگی کنه که درک کنن شرایط 

نمیشه اینجا خونه ب خودشه نمیتونیم از خونش بیرونش کنیم خیلی مغروره اونا چون نمیتونن بیان بعش برسن اینطوری میگن با میگن بدتر از این میشه ولی دکترش گفت اگه عملم نکنیم اوضاعش همینطوری بدتر میشه

گول نمیخورم ولی سعی خودمو میکنم‌ مرسی عزیزم‌

باید اینکارو انجام بدی مطمئن باش وقتی سرت گرم چیز دیگه باشه حتما نتیجه میگیری

نمیشه اینجا خونه ب خودشه نمیتونیم از خونش بیرونش کنیم خیلی مغروره اونا چون نمیتونن بیان بعش برسن این ...

پس بزارید همینجوری فعلا بمونه اگ‌هزینه میتونه بده براش پرستار بگیرن

وقتی ببینن مادرشون داره ضعیف تر میشه اینجوری خودشون راه میان

من مادر بزرگم دقیقا اینجوری بود ولی بعد مدتی ک دیدن تومورش داره از پا میندازتش خودشون رضایت دادن 

عمر دست خداست بخواد بعد عمل بمونه میمونه 

من بعد عکس رنگی دکترم گفت سه روز نزدیکی نداشته باش من فک کنم روز ۵ روز بعد نزدیکی داشتم‌ک تخمکگذاریم ...

آره خب دکتر منم همینو گفت . منم ماه بعدش باردار شدم در واقع . ولی بعد از سه روز اقداممو داشتم خیلی ب زمان تخمک گذاری کاری نداشتم

این نیز بگذرد . . .

پس بزارید همینجوری فعلا بمونه اگ‌هزینه میتونه بده براش پرستار بگیرن وقتی ببینن مادرشون داره ضعیف تر ...

اخه الان شرایطش اصلا خوب نیست چهار دست وپا میره دستشویی نمیتونه غذا بذاره دستاش از کارافتاده 

انشاءالله خدا مشکلات همه ارو حل کنه و توهم بزودی باردار بشی و وسط مشکلات دلت شاد بشه دوست عزیز  ...

فداتبشم ممنون از دعای قشنگت همچنین برای شماسعادتمندی و روزای خوش ارزو دارم 😘❤️🌹