2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 130 پست
ممنون ک راهنمایی کردین یسوال دیگه چقدطول کشید تا بارداربشین؟؟؟

عزیزم من تنبلی تخمدان شدید داشتم . همون ماه بعد از عکس رنگی خدا خواست و باردار شدم . الهیییییییییییییییییی که شما هم اگر برای نی نی میخوای همون ماه باردار بشی و خدا بهترین بچه دنیا رو بهت بده 

این نیز بگذرد . . .

من در چند جلسه عنبرالنسا دود دادم برای عفونت البته نمیدونستم عفونت دارم یا نه ولی برای اطمینان اینکارو کردم 

بیشتر روزا سیاه دونه و عسل خوردم 

چند بار ولی نه زیاد روغن سیاه دونه به شکمم زدم 

الانم‌منتظرم ببینم چی میشه باردارم‌یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من در چند جلسه عنبرالنسا دود دادم برای عفونت البته نمیدونستم عفونت دارم یا نه ولی برای اطمینان اینکا ...

انشالا ک باردار بشی عزیزم برا منم دعا کن 

انقدر بغضمو فرو دادم و خندیدم که خداهم باورش شده چیزیم نیست😣
عزیزم من تنبلی تخمدان شدید داشتم . همون ماه بعد از عکس رنگی خدا خواست و باردار شدم . الهیییییییییییی ...

من بعد عکس رنگی دکترم گفت سه روز نزدیکی نداشته باش من فک کنم روز ۵ روز بعد نزدیکی داشتم‌ک تخمکگذاریم تموم شده بود و باردار نشدم‌

عزیزم من تنبلی تخمدان شدید داشتم . همون ماه بعد از عکس رنگی خدا خواست و باردار شدم . الهیییییییییییی ...

من توی عکس رنگی هیچ مشکلی نداشتم و همه چی نرمال بود ولی خداروشکر باردار شدم بعدش

این نیز بگذرد . . .

من بعد عکس رنگی دکترم گفت سه روز نزدیکی نداشته باش من فک کنم روز ۵ روز بعد نزدیکی داشتم‌ک تخمکگذاریم ...

عکس رنگی رو باید چ موقعه گرفت ؟منظورم اینه روز خاصی باید انجام داد 

بعنی بارداری؟؟

نه دیروزبازم بی بی زدم هیچی نبودپریودام منظم بودنمیدونم چرااین دوماه اینجوری شده احساس میکنم تنبلی گرفتم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

چ دعای قشنگی ممنون الهی امیین بله منم تنبلی دارم یبارم کورتاژ کردم امیدوارم بهترینا برای شماهم اتفاق بیفته

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
نه دیروزبازم بی بی زدم هیچی نبودپریودام منظم بودنمیدونم چرااین دوماه اینجوری شده احساس میکنم تنبلی گ ...

منم امروز بی بی زدم منفی بود با ۱۳روز تاخیر