2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
تو یه تایپکی منو تگ کرده بودید  جریان چی بود ؟

تاپیک منو میگی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
@seokjin   تو در جریان هستی ؟ میدونی چی شده ؟ کی میخواد منو با خوش ببره؟

یا خدا... 

بابا من به شوخی گفتم اگه اذیت کنین دخترتون رو می برم...😂😂😂😂😂😂😂😂

واقعا تاپیک زدی؟ 

واسه خودتون به درد من نمی خوره این بچه... 😂😂😂

@s_army

@parیا  

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
بیشتر ببینید
@seokjin   تو در جریان هستی ؟ میدونی چی شده ؟ کی میخواد منو با خوش ببره؟

بسه دیگه آبرومون و بردی... 😂😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
بیشتر ببینید
آره💜

چرت و پرتی بیش نبود😑😑😑✋✋✋😘

بیشتر ببینید
چرت و پرتی بیش نبود😑😑😑✋✋✋😘

😂😂😂😂😂😂

بیشتر ببینید
یا خدا...  بابا من به شوخی گفتم اگه اذیت کنین دخترتون رو می برم...😂😂😂😂😂😂😂😂 واقعا تاپی ...

مارو دور ننداز ما اونقدر ها هم به درد نخور نیستیم   

من نمیدونستم ☹☹

...mon amour