2777
2789
آیا وقتشه تو و جانی از هم طلاق بگیرین؟ 🤨 @جانی_دپ   (مواظب رفتارت باش نیکی جونم طلاق از ر ...

نیکی زن جانی نیست 

سارینا رو گرفته 😂😂😂😂

روابط مثل فیلمای ترکیه ای شده 

{ خانم هستم }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیکی زن جانی نیست  سارینا رو گرفته 😂😂😂😂 روابط مثل فیلمای ترکیه ای شده

😂😂😂😂😂😂

ملت میان تو تاپیک نمی فهمن چی به چیه ول می کنن میرن 😂😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
یعنی سارینا زن جانیه و نیکی زن سارینا 🤕 من مغزم هنگ کرد

نه نیکی شوهر سارینا ست 

سارینا هم با جانی مزدوج شده😂😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
گاهی خودمونم نسبتامونو گم میکنیم 😂😂😂

راستش و بخوای منم🤭

سارینا دوتا شوهر داره 😂 جانی هم حرمسرا داره کلا

😂😂😂😂😂😂😂😂

واقعا من چرا گذاشتم با جانی ازدواج کنی؟😂😂😂😂

نه نیکی شوهر سارینا ست  سارینا هم با جانی مزدوج شده😂😂😂😂

باید یه دفتر بیاریم نسبت ها رو توش بنویسیم روزی ۲۰ دقیقه تمرین کنیم شاید بتونیم یادشون بگیریم☹💜💜

...mon amour