2777
2789
عنوان

سیندرلا😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17214 بازدید | 1199 پست
تو یه کافری اصلا بذار داداشمو پر میکنم بیاد گیستو بکشه 💪 😂😂😂

بومع نذرت  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چمیدونم😂تازه دوتا از زناشم حامله هس😑 @______negar______   چجوری😂

با فتوسنتز خرجتونو میدم  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂ینی الان این جمعی ک هی قربون صدقه هم میرن هووی همن‌؟؟؟ باورم نمیشه😂

باید روز اول و میدیدی البته من اصلا بی ادبی نمیکردم به هیچ کدوم مخصوصا نگار اصلا نگار هی بی ادبی میکنه به من منم جوابش و نمیدم😑💖

@______negar______   😂😛

😂😂ینی الان این جمعی ک هی قربون صدقه هم میرن هووی همن‌؟؟؟ باورم نمیشه😂

عارع یکم حکقیقت تلخع ولی باور کن  /

@venosendo  

@مهربونم۰  

@چشمون00000سیاه  

@چشمعسلی7780  

اینا هووهای همن

@mimiram  اینم خواهر شوهرشون تاج سرشون  / 

چمیدونم😂تازه دوتا از زناشم حامله هس😑 @______negar______   چجوری😂

سرعت عملش خوبه

@______negar______  خو منم بگیر دیگ😒💔

البته گفته باشم من بچه نمیخام

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
باید روز اول و میدیدی البته من اصلا بی ادبی نمیکردم به هیچ کدوم مخصوصا نگار اصلا نگار هی بی ادبی میک ...

عارع ارواحع پشمت  /

سرعت عملش خوبه @______negar______    خو منم بگیر دیگ😒💔 البته گفته باشم من بچه نمیخا ...

@چشمون00000سیاه  

@مهربونم۰  

@venosendo  

@چشمعسلی7780  

عاخااااااااا من محل نمیدم خودشونن بسوزع پدرع جذابیت  /

باید روز اول و میدیدی البته من اصلا بی ادبی نمیکردم به هیچ کدوم مخصوصا نگار اصلا نگار هی بی ادبی میک ...

😂😂چ شوهری

ینی چی خو توهم بزنش 

یا طلاق بگیر من برم زنش شم😂

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
عاافرین یکم خواهر شوهر بازی درار اینا هار شدن   / @مهربونم۰     @venosendo &nb ...

ببین تو دنیای واقعی خواهر شوهرم بازی در نیاوردم اینجا خوب خودمو خالی میکنم 😂😂💪

؟🖤🥀
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز