2777
2789
عنوان

سیندرلا😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17113 بازدید | 1199 پست
تو یه کافری اصلا بذار داداشمو پر میکنم بیاد گیستو بکشه 💪 😂😂😂

بومع نذرت  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چمیدونم😂تازه دوتا از زناشم حامله هس😑 @______negar______   چجوری😂

با فتوسنتز خرجتونو میدم  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂ینی الان این جمعی ک هی قربون صدقه هم میرن هووی همن‌؟؟؟ باورم نمیشه😂

باید روز اول و میدیدی البته من اصلا بی ادبی نمیکردم به هیچ کدوم مخصوصا نگار اصلا نگار هی بی ادبی میکنه به من منم جوابش و نمیدم😑💖

@______negar______   😂😛

😂😂ینی الان این جمعی ک هی قربون صدقه هم میرن هووی همن‌؟؟؟ باورم نمیشه😂

عارع یکم حکقیقت تلخع ولی باور کن  /

@venosendo  

@مهربونم۰  

@چشمون00000سیاه  

@چشمعسلی7780  

اینا هووهای همن

@mimiram  اینم خواهر شوهرشون تاج سرشون  / 

چمیدونم😂تازه دوتا از زناشم حامله هس😑 @______negar______   چجوری😂

سرعت عملش خوبه

@______negar______  خو منم بگیر دیگ😒💔

البته گفته باشم من بچه نمیخام

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
باید روز اول و میدیدی البته من اصلا بی ادبی نمیکردم به هیچ کدوم مخصوصا نگار اصلا نگار هی بی ادبی میک ...

عارع ارواحع پشمت  /

سرعت عملش خوبه @______negar______    خو منم بگیر دیگ😒💔 البته گفته باشم من بچه نمیخا ...

@چشمون00000سیاه  

@مهربونم۰  

@venosendo  

@چشمعسلی7780  

عاخااااااااا من محل نمیدم خودشونن بسوزع پدرع جذابیت  /

باید روز اول و میدیدی البته من اصلا بی ادبی نمیکردم به هیچ کدوم مخصوصا نگار اصلا نگار هی بی ادبی میک ...

😂😂چ شوهری

ینی چی خو توهم بزنش 

یا طلاق بگیر من برم زنش شم😂

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹