2777
2789
عنوان

دردمثانه(سیستیت بینابینی یا مزمن)

21557 بازدید | 252 پست

سلام این تاپیک رو زدم برای خانومایی مث خودم که همیشه این درد و سوزش مزمن تو مثانه رو دارن و خوب نمیشن و دکترا هم هنوز تو ایران به خوبی خوب نمیشناسنش لطفا نظرات و روش های درمانی که امتحان کردید رو بگید از  وباید بگم این بیماری تو کشورهای پیشرفته کمپین دارن ولی تو ایران متاسفانه خانم ها سالها زجر میکشن بدون اینکه تشخیص داده بشه 

منه بدبخت دارم

تن تن ادرارم میگرفت میرفتم دسشویی قظره ای میومد میومدم بیرون بازم‌....

رفتم سونوگرافی برا کیستم

گفت ادرارت نمیسوزونه؟گفتم نه تکرار ادرار دارم

گفت سیستیت داری

سیپروفلاکسیسن یه ورق داذن خوردم خوب شد یه هفته بعد بازم تکرار تکرار سوزش‌...

حالا دی عادت کردم خونه باید سیپروفلاکسسین داشته باشم تا اونجوری میشم دوسه تا میخوریم خوب میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم رفت بگم زیر شکمم خیلی دردش میگیره فک کنم برا همینه

عزیزم سیستیت بینابینی التهاب غیرعفونی مثانه هس مال شما خب خوشبختانه به انتی بیوتیک جواب میده ینی این بیماری نیس نگران نباشید

دردش چه جوریه؟

دردش وعلایمش برای هرشخص متفاوته مثلا برا بعضیا دوره ای عود میکنه وبه صورت سوزش درد تیرکشنده یا درد تیز ونیش داره تو هرقسمت از مثانه از اورترا گرفته تا تو کل مثانه هم میتونه باشه ولی برا بعضیا همیشه درد وسوزش دارن تو مثانه و با پرشدن مثانه هم بدتر میشه

سلام گلم ببخشید مشکل مثانه شما حل شد؟اگه انشاالله خوب شدین ممنون میشم اینجا بگیدچیکار کردین 🙏🙏🙏 م ...

سلام عزیزم ممنونم نه واقعیتش هیچ راه خاصی پیدا نکردم فقط وقتی خیلی درد دارم گاباپنتین میخورم برای شما چن ساله؟دردش چجوریه

سلام عزیزم ممنونم نه واقعیتش هیچ راه خاصی پیدا نکردم فقط وقتی خیلی درد دارم گاباپنتین میخورم برای شم ...

سلام گلم من حدوداً سه سال مشکل مثانه عصبی دارم که هیچ دارویی بهم جواب نداد الان حدوداً یکسال سیستیت دارم علائمم بجز تکرر سوزش و درد شدید مثانه جوری که وقتی که میاد سراغم باید حتما دراز بکشم تا سوزش داخل مثانه ام کم بشه آخرین سونوگرافی که کردم دیواره مثانه ضخیم و حجمش کم شده بود متاسفانه من خوردن سردیجات و گوجه و بادمجون تو کاهش دردش بهم تا حدودی کمک می‌کنه یعنی فقط برام قابل تحملش می‌کنه ولی دیگه خیلی از این بیماری خسته و ناتوان شدم چون من بیمار ام اس ام هستم ببخشید خیلی طولانی شد انشالله هم شما هم همه ی بیماران و من شفا پیدا کنیم آمین یا رب العالمین🙏🙏🙏🙏

سلام گلم من حدوداً سه سال مشکل مثانه عصبی دارم که هیچ دارویی بهم جواب نداد الان حدوداً یکسال سیستیت ...

خیلی متاسفم که شماهم درگیرید ولی واقعا فک میکنم این بیماری حتی بدتراز ام اس هس منم مثل شما هستم وهیچی جواب نمیده اینجاهم متاسفانه درمانی براش وجود نداره منم موقه بارداری جداره مثانم ضخیم شده بود بعدشم جرات نکردم برم سونو راستی شما چندسالتونه؟ 

منم کلا باید هرچی ترش واسیدی هس وهرچی فلفل شکلات قهوه شکر سوسیس کالباس چایی پررنگ بادمجون وغذاهای التهاب زا مثل فست فود وآرد سفید رو کناربذارین تابه بیماری های التهابیتون کمک کنه

سلام گلم من حدوداً سه سال مشکل مثانه عصبی دارم که هیچ دارویی بهم جواب نداد الان حدوداً یکسال سیستیت ...

دکتر برا ضخیم شدگی جداره مثانتون چی گفت؟ایشالا عزیزم همه بیمارا شما ومنم همینطور شفاپیداکنیم آمین❤

دکتر برا ضخیم شدگی جداره مثانتون چی گفت؟ایشالا عزیزم همه بیمارا شما ومنم همینطور شفاپیداکنیم آمین❤

سلام گلم من۳۸سالمه من یه دوره بخاطر مثانه ام انواع و اقسام داروها و مصرف کردم از داروی اعصاب گرفته تا آروم کننده های مثانه که متاسفانه علائم ام اس امو بیشتر کرد و دکترم گفت قطعش کن و به صورت طبیعی و با پرهیز کنترلش کن چون درمان قطعی نداره و کلا دارو ها برای کنترل هستش و به محض قطع کردن برمیگرده که متاسفانه پرهیزم خیلی سخته اینکه همیشه مثانه ی آدم پر و سوزش داره از داخل و حس همیشگی دستشویی واقعاً عذاب آور تو یکی از تاپیک ها یکی از بچه ها گفته بود با گیاه غاز یاقی مشکلشو حل کرده من چندتا عطاری پرسیدم اصلا نمیدونستن چی هست😕😕😕عزیزم اگه لیست داروهامو خواستی بگو برات میفرستم هرچند من که تاثیری ندیدم من دیگه فقط منتظر معجزه ی خدام انشالله که همه ی مریضا از جمله شما ومن هم شفای عاجل بگیریم آمین یا رب العالمین 🙏🙏🙏