سلام این تاپیک رو زدم برای خانومایی مث خودم که همیشه این درد و سوزش مزمن تو مثانه رو دارن و خوب نمیشن و دکترا هم هنوز تو ایران به خوبی خوب نمیشناسنش لطفا نظرات و روش های درمانی که امتحان کردید رو بگید از وباید بگم این بیماری تو کشورهای پیشرفته کمپین دارن ولی تو ایران متاسفانه خانم ها سالها زجر میکشن بدون اینکه تشخیص داده بشه
زندگی من کلا مختل شده بخاطر این بیماری. دکتر بهم گفته احتمالا از اعصابه و اینکه فلفل مصرف نکنم. نمیدونم ربط داره یا نه. بعد سال ۱۴۰۰ من خیلی بدتر شدم بابام بخاطر کرونا فوت کرد خیلی داغون شدم بعدش یه سری مشکلات بوجود اومد از اون سال هر روز عفونت دارم.دچارنورودرماتیت یا اگزمای عصبی شدم جلو و پشت گردنم، دستام درگیر شده. کرم میزنم خوب میشه فردا از جای دیگه میزنه بیرون.زندگی پراسترسی دارم ذره ای آرامش ندارم.خیلی ناراحتم، خستهام دوست دارم بمیرم.
زندگی من کلا مختل شده بخاطر این بیماری. دکتر بهم گفته احتمالا از اعصابه و اینکه فلفل مصرف نکنم. نمید ...
سلامی دوباره به همه ی دوستان که با مشکلاتی مثل سیستیت بینابینی و روده تحریک پذیر و عفونت قارچی تکرار شونده کلا عفونت های تکرار شونده و التهاب و جوش دارن من بعداز۶سال امتحان کردن هرچیزی که اعم از مکمل ودارو طب سوزنی بره موم درمانی و ...کلی چیزای دیگه فقط به یه چیز مهم رسیدم ریشه اصلی همه اینا اکثرا کمبود ویتامینD هس واز وقتی روزی یک عدد ویتامین Dمصرف میکنم کلا ۸۰درصد بهترم البته این یه دستور پزشکی برای همه نیست ممکنه شما دچار عفونت واقعی باشید نه مثل مشکل من که مزمن وموزی بود واثری از عفونت و...که واقعا شدید وتهدید کننده نبود بنظرمن امتحانش کنین البته بعداز ازمایش ویتامین Dرو حتما چک کنیداگه بالای ۵۰باشه خوبه وگرنه شروع کنید به مصرفش مممونم موفق باشین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ویتامینD مصرف میکنم. بخاطر عفونتم همه آزمایشهارو دادم از لحاظ ویتامین و دیابت و... همه چی نرمال بود. من دقت کردم وقتی ناراحت یا عصبی میشم، جای سرد(روی سنگ، پارکت و...)میشینم، میخوابم، ادویه زیاد میخورم عفونتم بیشتر میشه. الان برای خودم کمربند از پشم دوختم تا شکم و پهلوهامو گرم نگه دارم. لحاف و تشک پشم استفاده میکنم رو فرش هم یه پد نشیمن پشم میندازم میشینم سعی میکنم کمتر عصبی بشم. اینارو امتحان میکنم ببینم اثر میکنه یا نه. نوار بهداشتی هم قبلا استفاده میکردم(همه مارکهارو امتحان کردم)بدتر میشدم انگار مثانم از داخل آتیش میگرفت که اونم الان پارچه ای استفاده میکنم بهتر شدم.
دوشنبه دوباره آزمایش رفتم شنبه هم میرم دکتر ببینم وضعیتم چطوره.
سلام من هم الان چند وقتیه که هر یکی دوماه یک بار دقیقا بعد از پریودی علائم عفونت ادراری پیدا میکنم سوزش زیاد خون ریزی بعد از ادرار و... سونو که دادم نوشته مثانه ضخیم شده و سیستیت هست .