2777
2789
عنوان

لیزر بدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 81 پست
همین دیگ پس رفته رفته...

چرا مبهم حرف میزنی

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه ساله میرم خوبه راضیم.فقط تباید اصلا وقفه بندازی بین جلسات قشنگ ماه به ماه برو.به دکتر هم بگو ج ...

پمادش خوبه به من گفت زینک اوکساید بزن ولی کل بدنم جوش زد

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
پمادش خوبه به من گفت زینک اوکساید بزن ولی کل بدنم جوش زد

ب منم دکتر گفت زینک با موپیروسین قاطی کن بزن من نزدم.دیروز هم صورتمو لیزر کردم موهاش زیاد بودن الان تو اینه نگاه کردم کم کم ریختن 

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
ب منم دکتر گفت زینک با موپیروسین قاطی کن بزن من نزدم.دیروز هم صورتمو لیزر کردم موهاش زیاد بودن الان ...

جلسه سوم چهارم موهای بدن زیاد در میاد سوال کردم ازش گفت موهای زیر پوستی در میان الان جلسه ۶م رفتم بهتر شده

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
جلسه سوم چهارم موهای بدن زیاد در میاد سوال کردم ازش گفت موهای زیر پوستی در میان الان جلسه ۶م رفتم به ...

عه چه جالب من دیروز از دکتر گله کردم گفتم شما درجه رو بالا نمیبرید هزینش زیاده هر ماه بخام بیام.گفت این موها زیر پوستین دارن درمیان

عه چه جالب من دیروز از دکتر گله کردم گفتم شما درجه رو بالا نمیبرید هزینش زیاده هر ماه بخام بیام.گفت ...

آره دیگه منم خیلی اعصابم خورد شد بعد سوال کردم دیگه خیالم راحت شد .شما چند لیزر میکنید