ولی بستگی به بدن و هورمون و نوع مو هرفرد داره.من یه ساله که دارم میرم و خیلی عالی جواب داده بعضیا هم قبل ۶ ماه موهاشون میریزه
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آره دیگه منم خیلی اعصابم خورد شد بعد سوال کردم دیگه خیالم راحت شد .شما چند لیزر میکنید
زیربغل و بیکینی ۱۸۰صورت ۶۰
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
یعنی یک سال طول میکشه? وای من حوصله ندارم برم و بیام
برا من بیشتر از یه ساله فعلا.اولاش خوبه ولی اخراش دیگه حوصله سربره.اما در عوضش دیگه راحتی تازه حموم رفتناتم زیاد طول نمیکشه😂
قبلا ژیلت استفاده میکردی ?من زیاد استفاده میکردم خودم میگم چون موهای بدم ضخیم شدن دیر جواب میگیرم
اره بعضی وقتا هم موم مینداختم.ولی اگه دستگاه خوب باشه و درجه بندی خوب زود نتیجه میگیری
الکسانداریت و ی ادامه دیگه هم داره ولی یادم نمیاد اهوازم هستم خیلی سرش شلوغه چون هزینه ش کمه
خوزستان کلا ارزون انگار مامان منم اندیمشکه اونا ۹۰هزینه شه.ا
مم ۲جلسه گ رفتم کلا موهای زیر بغل رفت ولی بیکیتی ۴جلسه اس رفتم با امروز ۵جلسه. بالاهاش کرکی ولی پایینش کم اما زخیم و بلند . خانم دکتر گفت متوسطش ۸جلسه اس ولی معمولا بیکینی چون هورمونیه ۱۰جلسه ام شاید بیشتر بشه😐
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴