2777
2789
عنوان

لیزر بدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 81 پست
درکل تو چند جلسه تموم میشه؟؟

والا میگن ۶تا۸ 

ولی بستگی به بدن و هورمون و نوع مو هرفرد داره.من یه ساله که دارم میرم و خیلی عالی جواب داده بعضیا هم قبل ۶ ماه موهاشون میریزه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه منم خیلی اعصابم خورد شد بعد سوال کردم دیگه خیالم راحت شد .شما چند لیزر میکنید

زیربغل و بیکینی ۱۸۰صورت ۶۰

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
والا میگن ۶تا۸  ولی بستگی به بدن و هورمون و نوع مو هرفرد داره.من یه ساله که دارم میرم و خیلی ع ...

یعنی یک سال طول میکشه? وای من حوصله ندارم برم و بیام 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
یعنی یک سال طول میکشه? وای من حوصله ندارم برم و بیام 

برا من بیشتر از یه ساله فعلا.اولاش خوبه ولی اخراش دیگه حوصله سربره.اما در عوضش دیگه راحتی تازه حموم رفتناتم زیاد طول نمیکشه😂

من کل بدن ۲۰۰تومن

الله و اکبر دستگاش چیه و چه شهری

برا من بیشتر از یه ساله فعلا.اولاش خوبه ولی اخراش دیگه حوصله سربره.اما در عوضش دیگه راحتی تازه حموم ...

قبلا ژیلت استفاده میکردی ?من زیاد استفاده میکردم خودم میگم چون موهای بدم ضخیم شدن دیر جواب میگیرم

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
الله و اکبر دستگاش چیه و چه شهری

الکسانداریت و ی ادامه دیگه هم داره ولی یادم نمیاد اهوازم هستم خیلی سرش شلوغه چون هزینه ش کمه 

قبلا ژیلت استفاده میکردی ?من زیاد استفاده میکردم خودم میگم چون موهای بدم ضخیم شدن دیر جواب میگیرم

اره بعضی وقتا هم موم مینداختم.ولی اگه دستگاه خوب باشه و درجه بندی خوب زود نتیجه میگیری

الکسانداریت و ی ادامه دیگه هم داره ولی یادم نمیاد اهوازم هستم خیلی سرش شلوغه چون هزینه ش کمه 

خوزستان کلا ارزون انگار مامان منم اندیمشکه اونا ۹۰هزینه شه.ا

خیلی خوبه

مم ۲جلسه گ رفتم کلا موهای زیر بغل رفت ولی بیکیتی ۴جلسه اس رفتم با امروز ۵جلسه. بالاهاش کرکی ولی پایینش کم اما زخیم و بلند . خانم دکتر گفت متوسطش ۸جلسه اس ولی معمولا بیکینی چون هورمونیه ۱۰جلسه ام شاید بیشتر بشه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین عزیزم لیزر می ری دستگاه خوب برو ۲۰۲۰ خوبه 

بعدش دردش کمتر از اپلاسیون 

هر جلسه درجه دستگاه بالا تر میره

بعضی جا ها ژل می زنن بعضی جاها خط کشی می کنن

بعدش قیمتش از ۲۰۰ اومد داریم تا ۹۵۰ تومن 

من تازه دو جلسه رفتم زیربغل کلا موهاش رفته بیکینی هم نصفه و نیمه در میاد😉😊🙈

پسر خوبم،  فندق تو دلیه مامان، همیشه آرزوی داشتنتو داشتم، خداروشکر که هستی، خداروشکر که دارمت، مشتاقانه منتظر دیدن روی ماهت و بغل گرفتنتم💙
اره بعضی وقتا هم موم مینداختم.ولی اگه دستگاه خوب باشه و درجه بندی خوب زود نتیجه میگیری

آره دستگاه ش خیلی خوبه درجه شو زیاد میکنه تاکید میکنه حتما پناد بزن ولی من چون با پماد جوش میزنم پماد نمیزنم