2777
2789
عنوان

بچه ها اين چه بدبختيه آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 98 پست
اگه بمن بگن نازا میگم اره نازام 😂😂 تا ول کنن  هرکیم بگه بچه باهاش برخورد میکنم

من یه بار با مادرشوهرم برخورد کردم ،گفت خب پسر منم میره زن میگیره اگه تو نمیخوای😬

بله متوجهم منم دقیقا جای شما بودم از یه طرف نمیخواستم از بابام پول بگیرم ازه یه طرفم نفرت داشتم از ک ...

شما خیلیی شبیه من فکر میکنی

شوهرتون چی میگه؟؟اکثر مردا دوس ندارن خانمشون برن سرکار

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هی میگم ،میگه خدایا این منفی کی بود😂

😂😂 توگوشش زیاد بخون 

مثلا بچه توخیابون میبنی داره گریه میکنه. بش بگو نگا چطور دارع گریه میکنه ی بازارم راحت نمیشه رفت ازاین حرفا

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
من یه بار با مادرشوهرم برخورد کردم ،گفت خب پسر منم میره زن میگیره اگه تو نمیخوای😬

چی گفتی بهش 

بنظرم ب شوهرت بگو که اجازه نده کسی راحب این موضوع نظربده

چندساله ازدواج کردی

سه ساله ،  ميدوني همه حرفاتو عميقا قبول دارما ولي بنظرم بچه ها ميتونن يه عشقي به ما بدن برا ادامه زندگي 

ولي خب هزارتا دردسرم دارن ..

به قول مادرم بچه جيگر جيگرخواره😂

كلا بحثش مفصله 

ولي من كاملا به كسايي كه نميخوان بچه بيارن احترام ميدارم 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
😂😂 توگوشش زیاد بخون  مثلا بچه توخیابون میبنی داره گریه میکنه. بش بگو نگا چطور دارع گریه میکن ...

مخشو تلیت کردم میگم ببین بچه میارن ول میکنن زیر دستو پا ک چی ،فقط میخوان بگن عرضه ی پس انداختن داریم😬

سه ساله ،  ميدوني همه حرفاتو عميقا قبول دارما ولي بنظرم بچه ها ميتونن يه عشقي به ما بدن برا ادا ...

ممنون عزیزم  تو ی تاپیک گفتم مخالفم بچه دارشدنم یکی ازدلایلم جنگها و سیاست های کثیف این دنیا بود گفتن دوست ندارم بیاد غصه اینا رو بخوره یکی فک کرد من بدبخت عالم 😂

گفت من میخام بیارم عشقمو گسترش بدم گفتم بابا منم عشق دارم زندگی خوب دارم تو کتش نمیرفت😂

چی گفتی بهش  بنظرم ب شوهرت بگو که اجازه نده کسی راحب این موضوع نظربده

بعدا بهش گفتم بره ،منم میرم شوهر میکنم جرررررش گرفت😂دیگه تسلیم شد گفت شوخی کردم خدانکنه🤭

مخشو تلیت کردم میگم ببین بچه میارن ول میکنن زیر دستو پا ک چی ،فقط میخوان بگن عرضه ی پس انداختن داریم ...

افرین ادامه بده تومیتونی😂