2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 98 پست
دقیقا. حالم از این حرفا بهم میخوره. انگار که همه مردای خائن همه چیزوبرای زناشون فراهم میکنند. و این ...

دقیقا.....همه آدما، زن یا مرد نقاط ضعف و نقاط قوتی دارند. هیچ کس بی عیب نیست. حتی به فرض اگر زنی توی زندگی و رفتارش به قول دوستان برای شوهرش کم بگذاره!!!!! هرگز....هرگز....هرگز مجوز خیانت نیست. خیانت هرگز هیچ جای دنیا و در هیچ دین و کشوری قابل دفاع نیست و هرگز توجیهی نداره. 

مردی که از زندگیش ناراضیه حداکثر تنها حقی که داره اینه که جدا بشه و بعد بره معذرت می خوام هر غلطی که خواست بکنه.....همین.

بنظرتون بیاد مامانم دیگه نای داره باز قبولش کنه اگ برگرد من دلم میخواد باز با افتخار به شوهرم بگم با ...

من همین دوستم ک میگم مامان و باباش با هم زندگی نمیکردن ولی طلاقم نمیگرفت چون تو شهر کوچیک بودیم نمیتوستن طلاق بگیرن و امان از حرف مردم😔

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی سخته خداوکیلی خدا واسه کسی نیاره ولی یکاری بکنید نمیشه که اینجوری مادر بنده خدات داره عذاب ...

بدتر از این نیست که یه زن بفهمه شوهرش داره خیانت میکنه خیلی خیلی بده

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
چن وقته فهمیدین

من ۶سالم بود که فهمیدم با همشهریمون کل شهرستان میدونستن که بابام اون خانوم میخواد بمنم میگفت بهش بگو مامان..اون لحظه های نفرت انگیز با تمام دعوابدبختی دست و پاشکستنای مامانم تموم شد تا باز بابام بدبخت شد اومد سمتمون تا مامانم سر خواهرم باردار بود باز بابا شروع کرد با خانوم کورد رفاقت کردن هیچ یادم نمیره که منو میفرستاد برای شارژ نسیه خریدن کی جرات میکرد بگه نه اونم بابامو دوشید تا ازدواج کرد رفت بابا هم دیگ ادامه نداد تا باز الان ۲ساله ک میدونیم با کسی ولی امروز نامشو ازجیبش دراورد

دقیقا.....همه آدما، زن یا مرد نقاط ضعف و نقاط قوتی دارند. هیچ کس بی عیب نیست. حتی به فرض اگر زنی توی ...

عزیزم منم نگفتم مجوز خیانته گفتم میتونه از دلایل خیانت باشه ولی هر چی هست خیل سخت

الان ۲۲سالمه میدونم تاالان مامانم چندبار مچشو گرفته ولی اون ادامه میده..ن نمیدونه امروز نامه عاشقانش ...

چه قرن بوقی عمل میکنند . نامه!!! مگر الان هم نامه می نویسند  

من ۶سالم بود که فهمیدم با همشهریمون کل شهرستان میدونستن که بابام اون خانوم میخواد بمنم میگفت بهش بگو ...

نه بابای من تو این ۱۸ سال فقط با یه خانم بود همش هرچی داشت و نداشت و به او نمی داد به مامان منم شاید سه سال یه بار چهار سال یه بار یه چیزی می داد که بره واسه خودش بخره

دقیق یادم نیست حدود ده سال پیش بود من دانشگاهی بودم ولی زنگ زدم اون هرزه هر چی از دهنم دراومد گفتم ...

دقیقا مشکل از بابای منه کرم تو وچودشه وول میخوره

مرد هرزه درست نمیشه عزیزم تازه 47 سالشه این .یکی مییشناسم از جوونی تا الان که 73 سالشه مشغوله اینکاراست ابروهم نداره ولی اینا مریضن مریض نمی توننمثل انسان زندگی کنن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
بدتر از این نیست که یه زن بفهمه شوهرش داره خیانت میکنه خیلی خیلی بده

وای آره بخدا علاوه بر اون زن بچه های اون خانواده ام از بین میرن کاش بفهمن آدما که یه کاری مثل خیانت یه کار احمقانه و بچگانس خب اگه طرفتو نمیخوای برو طلاقش بده بعد هر غلطی میخوای بکن اصلا دم به دقیقه برو تو فاحشه خونه

خدالعنتشون کنه😭

مهم اصلا نمیخوای مرسی یعنی بودن و نبودن اون هیچ ها فرقی واسه حال ما نداره فقط بره اون روزی رو می خوام ببینه که داره عذاب میکشه ولی کسی نیست یه لیوان آب بهش بده 

من همین دوستم ک میگم مامان و باباش با هم زندگی نمیکردن ولی طلاقم نمیگرفت چون تو شهر کوچیک بودیم نمیت ...

منم به مامانم میگم طلاق بگیر برو نمون بااین دوروز دیگ دیوونه میشی میگه برم کجا برم بشم ادامس دهن زنداداشام

مرد هرزه درست نمیشه عزیزم تازه 47 سالشه این .یکی مییشناسم از جوونی تا الان که 73 سالشه مشغوله اینکار ...

دقیقا من چن وقت پیش با یکی از اقوام شوهرم بیرون بودیم پیرمرد 90 سالشه ولی هنوز چشم چرونی می‌کرد