2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 98 پست
اره مرد وقتی حس کمبود کنه از نظر جنسی میره پی یکی دیگ ادم ک با سن بالا عاشق ک نمیشه من رفتم ی لباس ز ...

پروفایلتون  که  چیزی  پیدا  نیست   

شک دارم خانوم  باشین 

بله  کمبود  داره   کمبود  درک  شعور   اعتماد بنفس  

یکم  کتاب  بخونین  یا  پیج متخصین و دنبال  کنین تا  متوجه  دلایل  اصلی  خیانت باشین .

واقعا  متاسفم 

😔😔😔😔

یعنی فکر نکنم اینجا کسی بهتر از من درکت کنه خیلی سخته بخواد پولاشو واسه یه زن دیگه خرج کنه من که حلالش نمیکنم در مرتبه فرزندش بودن

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور عزیزم این روزام میگذره مث روزای سختی ک داشتین ی روز بابات میاد افسوس نداشتنونو میخوره ی روز ...

عزیزم درسته منو ریپلای نکردی ولی منم دنبال اون روزیم که بیاد بگه حلالم کنید ولی ما هم پس میزنیم واقعاً خیلی عذابمون داده

نوشته بود براش به روح برادرم وقتی برات بستنی نوشیدنی چیزی میخرم میخوری اینطوری ذوق میکنی چال گونت برام نشون میدی دلم میخواد قورتت بدم..یکی نیس بگه مرد۴۷ساله تو نوت چندماه دیگه میاد دنبال قورت دادن کی

فکرنمیکردم منی که عاشق بابام بودم منی که قسمم راستم جون بابام بود امروز آرزوی مرگشو بخوام😔

چن وقته فهمیدین

غصه نخور عزیزم این روزام میگذره مث روزای سختی ک داشتین ی روز بابات میاد افسوس نداشتنونو میخوره ی روز ...

بنظرتون بیاد مامانم دیگه نای داره باز قبولش کنه اگ برگرد من دلم میخواد باز با افتخار به شوهرم بگم بابام پشتمه

یعنی فکر نکنم اینجا کسی بهتر از من درکت کنه خیلی سخته بخواد پولاشو واسه یه زن دیگه خرج کنه من که حلا ...

اره ب نظر منم تو تنها کسی هستی ک میتونی خوب درکش کنی ادم تا یه چیزی رو تجربه نداشته باشه نمیتونه نظر درستی بده ما فقط داریم همدردی میکینیم یا شاید خودمونو جاش قرار میدیم ولی خداییش سخته ی پدر بی مسئولیت باشه

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
نوشته بود براش به روح برادرم وقتی برات بستنی نوشیدنی چیزی میخرم میخوری اینطوری ذوق میکنی چال گونت بر ...

خخخ حالا عزیزم پدر من ۵۵ سالشه

عزیزم درسته منو ریپلای نکردی ولی منم دنبال اون روزیم که بیاد بگه حلالم کنید ولی ما هم پس میزنیم واقع ...

اهوم مرد برمیگرده ولی زن ک بشکنه سخته براش برگرشتن

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
اره ب نظر منم تو تنها کسی هستی ک میتونی خوب درکش کنی ادم تا یه چیزی رو تجربه نداشته باشه نمیتونه نظر ...

به نظرم همچین آدمی بره بمیره بهتره

چی بهش گفتین چطور شد

دقیق یادم نیست حدود ده سال پیش بود

من دانشگاهی بودم

ولی زنگ زدم اون هرزه هر چی از دهنم دراومد گفتم بهش

جلو بابام رو گرفتم

بابام بخاطر اون هرزه منو خ اذیت کرد

البنه مشکل از بابام بود

چون اون تموم میشد میرفت سراغ یکی دیگه

اخلاقشم تو خونه روز ب روز بدتر میشد

روز خوش نداشتیم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
نوشته بود براش به روح برادرم وقتی برات بستنی نوشیدنی چیزی میخرم میخوری اینطوری ذوق میکنی چال گونت بر ...

فقط اون زنه رو پیدا کنید جرش بدید. بابات با این سنش نمیفهمه طرف داره میدوشدش. وقتی طرف به یه صیغه هم مقید نیست یعنی ببخشیدا ببخشید هر روز زیر یکیه و همه رو میدوشه