2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 98 پست
اصلا قبول نمیکنم چون مامانم و من با تمام بدبختیاش ساختیم همیشه بی پول بودیم باید میرفتیم براش قرض می ...

پس خدا میشناخته به پدرتون مال و منال نمیداد. به مادرت بگو برای خودش کم کم جمع کنه بده شما براش پولا رو نگهدارید اینجوری بابات همه پولاشو صرف زنای خیابونی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تو نامش نوشته بود که چقد بهت گفتم بیا صیغه کنیم تو هی گوش نکردی 

ببین گناه کبیره داره انجام میده خدا هم نمیگذره از این چیزا بزا عشق د حال کنه ب یه جایی میرسه ک میادب پای مامانت میوفته

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
کم گذاشته  ؟  چقدر  از شنیدن  این حرف  ناراحت شدم . پدر ایشون هم &nb ...

دقیقا. حالم از این حرفا بهم میخوره. انگار که همه مردای خائن همه چیزوبرای زناشون فراهم میکنند. و این زنه که کم گذاشته

رفته برای دختره وقت کاشت مو گرفته تو شهریار ۹میلیون قسطی بده اونوقت خواهر ۱۰سالم گوشی نداره درس بخون ...

مطمینی من نیستی🤔🤔🤔

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
کم گذاشته  ؟  چقدر  از شنیدن  این حرف  ناراحت شدم . پدر ایشون هم &nb ...

اره مرد وقتی حس کمبود کنه از نظر جنسی میره پی یکی دیگ ادم ک با سن بالا عاشق ک نمیشه من رفتم ی لباس زیر بخرم خانومه بهم گفت  تا میتونی خرج کن وگرنه مردایی هستن ک میان متاهلن و برا دوست دختراشون چیزی میبرن مردو باید ملاحضه چرد ولی درصورتی. ک مردددددد باشه 

تا وایسم خدا حقمون و بگیره حقم شده ناحق

چاره چیه عزیزم باید تحمل کنیم خدا جای حق نشسته نمیتونم اشکای مادرم رو ببینم خیلی اذیت میشم

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
😔😔😔😔

غصه نخور عزیزم این روزام میگذره مث روزای سختی ک داشتین ی روز بابات میاد افسوس نداشتنونو میخوره ی روز میرسه ک بابات دنبال دور همیاتون میگرده مرد همیینه فقط من اینو فهمیدم ک باید چشم و دل شوهرتو سیر کنی تا ولت نکنه 😔😔