2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 98 پست
مشکل منم دقیقا همینه که اگ این حرفا درست چرا بابام شعورش و نداشت ببینه مامانم تو زیرزمین تو نم ومور ...

تو این دوره زمونه باید بدی کنی خوبی اصلا تو زندگی جایی نداره خواهرم ، بمیرم برا مادرت ک چقدر سختی کشیده .

اینم بگم بابات از اول خیلی بی عرضه بوده ک اینقدر سختی کشیدین . مادرتم اینقدر صبور بوده ک دم نزده بمیرم براش 😢😢

یه دختر اصلا دوست نداره تو خانوادش جدایی بیوفته ولی من یه زن ۲۲ساله متاهل به مامانم التماس میکردم جد ...

عزیز دلم تنها کاری که می تو نید کنی اینکه مادرتون رو از نظر مالی ساپرت کنید و اون پدرت رو نادیده بگیرین دیگه هر کار دلش میخاد کنه انگار وجود نداره اگر خودت شاغلی به مادرت برس اگر نیستی باید یه منبع درامد برای مادرت جور کنی که حداقل محتاج اون مرد نباشه خودت به مادرت رسیدگی کن دگتر ببرش مسافرت ببرش و پدرتم واگذار کن بخدا اون درست بشو نیست فقط بچسب به مادرت همین

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۲۲سالمه میدونم تاالان مامانم چندبار مچشو گرفته ولی اون ادامه میده..ن نمیدونه امروز نامه عاشقانش ...

واای بابات الانم داره خیانت میکنه چن تابچه این؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
عزیزم من ۲۱ سالمه از ۱۰ سالگی بابام خیانت میکنع تا الان همه میدونن نمیتونیم جلوشوبگیریم زنگ زدم ب ز ...

سلام

شوهر من اهل کثافتکاری ه و آدم بشو هم نیست.

دوتا پسر ازش دارم.

می هوام بچه ای که خودش کشیده بگه، ببینم، به نظرت اگه مادرت جدا میشد بهتر بود. یا همین که ساخته و آبروداری کرده؟؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

از طرف من وقتی مادرتو دیدی،دستاشو بوسه بارون کن،بخدا همچین زنایی،روح خیلی بزرگی دارن.😭😭

برای حل شدن مشکلات تون دعا میکنم.

دعا میکنم بزودی زود خدا سر پدرتم بزنه به سنگ برگرده سر زندگیش و گدایی محبت از زنش بکنه.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
سلام شوهر من اهل کثافتکاری ه و آدم بشو هم نیست. دوتا پسر ازش دارم. می هوام بچه ای که خودش کشیده ب ...

معلومه اگ‌جدا میشد حداقل شاید الان من ارامش داشتم خودشم مریض روحی نمیشد

توام بامشاورمشورت کن

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
معلومه اگ‌جدا میشد حداقل شاید الان من ارامش داشتم خودشم مریض روحی نمیشد توام بامشاورمشورت کن

وای راست میگی

پسرم خیلی باباشو دوست داره.

به خدا درمونده شدم.

هم ازش متنفرم هم بخاطر بچه هام دارم باهاش زندگی می کنم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

استارتر مامانت برای حل این مشکل اقدامیم کرده؟پیش وکیلی برای گرفتن مهریه و...یا مشاوره مراجعه کرده؟اگر نه حتما مشاوره رو برن و اگر هیچگونه جوابی از این کارها نگرفتید با وکیل صحبت کنن و برا گرفتن مهریشون اقدام کنن.چرا پول بابات مهریه زنش نشه و بشه مال زنهای خیابونی

اگر تا حالا دنبالش نبوده اینهمه صبر کردن بنظرم اینکارو هم بکنن.ختم یس و  نماز شب بخونن و نمازهارو اول وقت بخونن و عصر قبل از غروب افتاب دعا و مناجات انجام بدن و توی قنوتها( رب هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره عینن و جعلنا للمتقین اماما)بخونن.

برا همه خانمها میگم باور کنید آثار و برکاتی داره که متحیر میشید و حتما باید سعی کنید برای دوری از گناه و دلتون رو پاک کردن و کینه کنار گذاشتن و برای همه خوب خواستن و امید داشتن و مثبت عکر کردن.حتی اگر به خواستتون دقیق نرسید برکات دیگه ای وارد زندگیتون میشه که اگر دقت کنید متوجه میشید