2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 98 پست
وای آره بخدا علاوه بر اون زن بچه های اون خانواده ام از بین میرن کاش بفهمن آدما که یه کاری مثل خیانت ...

دقیقا باز اگر اوایل ازدواج بود یه چیزی بعد بچه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
دقیقا من چن وقت پیش با یکی از اقوام شوهرم بیرون بودیم پیرمرد 90 سالشه ولی هنوز چشم چرونی می‌کرد  ...

اره عزیزم جالب اینه همیشه همه چیزم به نفعشون تموم میشه اینجور ادما معمولا زن و بچه خوب و مظلوم هم دارن نمیدونم واللا عدالت کجاست 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به مامانم میگم طلاق بگیر برو نمون بااین دوروز دیگ دیوونه میشی میگه برم کجا برم بشم ادامس دهن زند ...

میدونی بدی زندگی تو شهرستان چیه همیناشه ک بخاطر حرف مردم و اینا نمیتونی هیچ غلطی کنی حالا تد شهرای بزرگ زنو شوهره هزار تا مشکل دارن هیچکی نمیفهنه

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
مهم اصلا نمیخوای مرسی یعنی بودن و نبودن اون هیچ ها فرقی واسه حال ما نداره فقط بره اون روزی رو می خوا ...

چقد حالتو درک میکنم منم میخوام اون روز بیاد تمام بدبختیای این ۲۲سالم بکوبم تو سرش

اره مرد وقتی حس کمبود کنه از نظر جنسی میره پی یکی دیگ ادم ک با سن بالا عاشق ک نمیشه من رفتم ی لباس ز ...

من خیلی عصبی میشم که اینا رو میشنوم، واقعا شما زن هستید،اگه بله متاسفم که انقدر زن رو کم و پست میبینید که اگه برای شوهرش ایجاد هوا و هوس نکنه شوهره بابد بره خیانت کنه،اینکه یک آدم تو این شرایط اجتماع با این اوضاع روحی و مالی طی چهل سال زندگی میتونه درگیر افسردگی،بیماری و خیلی چیزای دیگه بشه واگه نر باشه خانم باید پرستاری کنن واگه زن باشه برای نگهداشتن نر خان باید حتما عروسک جنسی باشه و لباس زیر و....متنفرم و متاسفم برای این طرز فکر،دوس نداره و دلش نمیخواد زندگی رو نصف کنن و بره گورش رو گم کنه و خودشو خفه کنه،اگه نرها شعور داشته باشن قبل از خرابکاری کردن به بچه ها،زندگی مشترک،روح و روان همسر،انسانیت وخیلی چیزای دیگه فکر میکنن و اگر نه فقط یک آلت جنسی متحرک باشن حیفه که توی خانواده پذیراشون باشی

[QUOTE=163458651]اره عزیزم جالب اینه همیشه همه چیزم به نفعشون تموم میشه اینجور ادما معمولا زن و بچه خوب و مظلوم هم دا ...[/QUOTE😔😔👍

دقیقا باز اگر اوایل ازدواج بود یه چیزی بعد بچه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

وای تو رو خدا اینارو بر خودتون جا نندازید بخاطر بچه خودتونو تو یه زندگی پر از عذاب نگه ندارید تلاش کنید مستقل بشید تو این شرایط به نظر من جدایی خیلی بهتره من این حرف و از یه روانشناس و یه استاد جذب خیلی معروف شنیدم که چنین شخصی باید طلاق بگیره یعنی چی اخه خودشو پابند یه زندگی کنه که صب تا شب شب تا صب توش عذاب بکشه بخدا به اون بچه هاام این وسط ظلم میشه نمیدووووونید چه قدر نگرانی میکشن چقدر اضطراب دارن چقدر وحشت دارن از حال و آینده با طلاق هم خودشونو راحت میکنن هم بچه هاشونو این حرف که بخاطر بچه نباید کاری کرد اشتباه مهضه

من خیلی عصبی میشم که اینا رو میشنوم، واقعا شما زن هستید،اگه بله متاسفم که انقدر زن رو کم و پست میبین ...

مشکل منم دقیقا همینه که اگ این حرفا درست چرا بابام شعورش و نداشت ببینه مامانم تو زیرزمین تو نم ومور زندگی کرد چرا ندیداواره شد رفت نگهبانی باغ دادن یه زن تنها بدبخت بزاری تو باغ نگهبانی بده عموی خودش میومد سربهمون بزنه میگفت والا من که مردیم میترسم این زن چطور اینچا زندگی میکنه ازاونجا اوردمون تو چادر سه ماه پاییزو زمستون تو چادر زندگی کردیم مت از ترس باد چادرمیگرفتم که باد نبره اخه دستای یه دختر ۶ساله جون چی و داشت مامان من این بدختیارو کشید به چشم نمیاد ولی یه نیاز جنسی باید بابامو ازپادربیاره

عزیزم منم نگفتم مجوز خیانته گفتم میتونه از دلایل خیانت باشه ولی هر چی هست خیل سخت

عزیزم....من هم بطور کلی گفتم. اینجور مردها فکر میکنند خودشون خیلی کامل و همه چیز تمام اند و اگر زن کمی در کردارش نقصان داشته باشه، اینو مجوز خیانت برای خودشون میدونند و تازه قیافه حق به جانب هم می گیرند و فکر می کنند حق دارند همچین کاری کنند!!!!!

بله.....تحمل خیانت برای یک زن  خیلی خیلی سخته.

مشکل منم دقیقا همینه که اگ این حرفا درست چرا بابام شعورش و نداشت ببینه مامانم تو زیرزمین تو نم ومور ...

عزیزم اینا توجیهات قدیمیه، آدما الان فهم و شعور دارن،سواد داریم، از حقوق خودمون مطلعیم،خیانت هیییییچ توجیهی نداره، فقط متاسفم برای پدرتون و مطمئنم توی همین دنیا تقاص پس میدن

وای تو رو خدا اینارو بر خودتون جا نندازید بخاطر بچه خودتونو تو یه زندگی پر از عذاب نگه ندارید تلاش ک ...

یه دختر اصلا دوست نداره تو خانوادش جدایی بیوفته ولی من یه زن ۲۲ساله متاهل به مامانم التماس میکردم جدا شو برام مهم نبود فردا مادرشوهرم و جاریام مسخرم میکنن برام قلب مریض مامانم مهمه ولی مامانم جدا نمیشه

عزیزم....من هم بطور کلی گفتم. اینجور مردها فکر میکنند خودشون خیلی کامل و همه چیز تمام اند و اگر زن ک ...

اهوم درستع مرد حتی اگه فرشته هم باشه ولی باز زنو فقط برا نیازش میخواد ینی اولین هدفش از نزدیکی ب زن اینه

یه دختر اصلا دوست نداره تو خانوادش جدایی بیوفته ولی من یه زن ۲۲ساله متاهل به مامانم التماس میکردم جد ...

تو بارداری؟ درسته تو غصه نخور ولی سر زایمانت از خدا هر چی دوس داری هرچی ارزو داری بخواه من شنیدم میگن سر زایمان ارزوت بر اورده میش

فکرنمیکردم منی که عاشق بابام بودم منی که قسمم راستم جون بابام بود امروز آرزوی مرگشو بخوام😔

درکت میکنم خیانت خیلی سخته  ، شرمنده از ناراحتیم اینطوری گفتم . ولی بعضی از مردا نمیتونن هرزگی رو بزارن کنار پدرشماهم همین طور 

ولی نظرم مادرت طلاق بگیره ازش بره ی جا تنهایی زندگی کنم بهتره تا با ی مرد خیانتکاری با اون سن زندگی کنه 😵😧😵😧😵

یه دختر اصلا دوست نداره تو خانوادش جدایی بیوفته ولی من یه زن ۲۲ساله متاهل به مامانم التماس میکردم جد ...

من دقیقا منظورتو متوجه میشم این مورد که برات پیش اومده برای من پیش نیومده ولی ....نمیتونم بازگو کنم ولی مشکلات عجیبی تو زندگی بوده که درکش کردم الان دقیقا درکت میکنم کار درستو میکنی میفهمم چرا انقد نگرانی بچه ها این وسط خیلی آسیب میبینن میدونم تو ذهنته که همش تو الان خونتی مامانت در چه حاله چی داره میکشه تو همچین موقعیتی به نظر من سلامتی و روح و روان مادرت خیلی مهم تر از حرف دیگران کار درستو میکنی مادرتم باید خودشو نجات بده