2777
2789

مامانت به رو بابات نیاورده؟؟؟؟بابات میدونه شما میدونین

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ حس بدی اوف

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
مامانت به رو بابات نیاورده؟؟؟؟بابات میدونه شما میدونین

الان ۲۲سالمه میدونم تاالان مامانم چندبار مچشو گرفته ولی اون ادامه میده..ن نمیدونه امروز نامه عاشقانشو ازجیبش دیدم جیگرم آتیش گرفت خیرسرم اومدم بگم داری بابابزرگ میشی هه

سلام عزیزم ببین ما درحدی نیستیم که بخوایم برا این موضوع تصمیم بگیریم ب نظر من بهتره ب مامانت بگی ب یه مشاور مراجعه کنه تا بفهمه ب چ دلیله ک بابات داره خیانت میکنه ولی ب نظرم اون شخصی ک بابات باهاش در ارتباطن پیدا بشه باهاش حرف بزنین تا پاشو بکشه بیرون  از زندگیتون یا اگه یه دایی یا یه عموی یا هراشنایه هم سن و سالی داری باهاش درمیون بزار خو البته ی شخص مطمعن

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
سلام عزیزم ببین ما درحدی نیستیم که بخوایم برا این موضوع تصمیم بگیریم ب نظر من بهتره ب مامانت بگی ب ی ...

خراب بودن تو ذات ادماس بابای من چندین بار این کارو کرده مامانم داغونه داغونه ولی برای مابچه هاش الکی وانمود میکنه خوبه

الان ۲۲سالمه میدونم تاالان مامانم چندبار مچشو گرفته ولی اون ادامه میده..ن نمیدونه امروز نامه عاشقانش ...

عزززیزم🤕😕انشالله خدا به راه راس هدایتش کنه، حس بدیه خدا به مامانت صبر بده 🥺❤

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤
مامانم میگه تاالان چندبار مچشو گرفتم بزار هرکاری میخواد بکنه خدای منم بزرگه

این حرفا چقداشناست برام دقیقا مثل یکی ازاقوام نزدیکم خیلی بده درکت میکنم روحیه کل خانواده  صفرمیشه اما دیگه نمیشه کاری کرد مامانتم بیخیال شده

🍁همچنـــــان منــتـــظرنی نی 😔ڪاش معجزه ای بشه ڪاش
مامانم میگه تاالان چندبار مچشو گرفتم بزار هرکاری میخواد بکنه خدای منم بزرگه

تو بارداری عزیزم راست میگ مامانت خدا بزرگه جوش این چیزارو نزن ولی ببین قبول کن مامانت شاید ی جاهایی برا بابات کم گذاشته ک.. 😔😔

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند