2777
2789
عنوان

خیانت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 98 پست
خراب بودن تو ذات ادماس بابای من چندین بار این کارو کرده مامانم داغونه داغونه ولی برای مابچه هاش الکی ...

ولی واقعا خدا جای حق نشسته منم یه دوست داشتم همینجوری باباش وقتی از خوش گذرونی با زن صیغش برمی‌گشت تصادف کرد و مرد 😔

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ندارم😔

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عزیزم من ۲۱ سالمه از ۱۰ سالگی بابام خیانت میکنع تا الان همه میدونن نمیتونیم جلوشوبگیریم

زنگ زدم ب زنه فحشش بدم گف بابات منو میخواد

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
تو بارداری عزیزم راست میگ مامانت خدا بزرگه جوش این چیزارو نزن ولی ببین قبول کن مامانت شاید ی جاهایی ...

اصلا قبول نمیکنم چون مامانم و من با تمام بدبختیاش ساختیم همیشه بی پول بودیم باید میرفتیم براش قرض میکردیم همیشه خونه نداشتیم درب در بودیم الان که یکم روبه راه شده شلوارش دوتا شده روبه راه ک چ عرض کنم یکم نون داره بخوره میره خرج این و اون میکنش

ولی واقعا خدا جای حق نشسته منم یه دوست داشتم همینجوری باباش وقتی از خوش گذرونی با زن صیغش برمی‌گشت ت ...

اتفاقا تو نامش نوشته بود که چقد بهت گفتم بیا صیغه کنیم تو هی گوش نکردی 

خراب بودن تو ذات ادماس بابای من چندین بار این کارو کرده مامانم داغونه داغونه ولی برای مابچه هاش الکی ...

یه لحظه فک کردم درباره ما داری حرف میزنی

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
تو بارداری عزیزم راست میگ مامانت خدا بزرگه جوش این چیزارو نزن ولی ببین قبول کن مامانت شاید ی جاهایی ...

کم گذاشته  ؟  چقدر  از شنیدن  این حرف  ناراحت شدم .

پدر ایشون هم  برای  مادرشون  کم میذاره  ایشونم  خیانت کنه ؟ 

دلیل خیانت  کمبود اعتماد بنفسه  ، جلب  توجه   ‌‌‌ علاقه  به تایید شدنه  .

تو رو خدا  اگه  زن هستین  ، این حرف و نزنین 

منم مامانم میدونست

اما سفت و سخت جلو بابام وایسادم

خیلی حرمتا شکسته شد

اما خدا رو شکر اون سالها گذشت و بابام دیگه خیانت نمیکنه

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم من ۲۱ سالمه از ۱۰ سالگی بابام خیانت میکنع تا الان همه میدونن نمیتونیم جلوشوبگیریم زنگ زدم ب ز ...

خوبه باز فش دادی عقدت خالی شده من نمیدونم کیه ک برم ببینم چی میخواد 

اصلا قبول نمیکنم چون مامانم و من با تمام بدبختیاش ساختیم همیشه بی پول بودیم باید میرفتیم براش قرض می ...

ادما همیشه پی لیاقتشون میرن همه چیو از خدا بخواه من خودمم کم اذیت نشدم تو زندگیم ولی هنوز یبارم ب بنده خدا رو ننداختم همیشه از خود خدا خواستم همیشه ادمارو سپردم ب خدا و خدا ب بهترین نحو ب سزای اعمالشون رسوندشون تو هم بسپار ب خدا ب قول مادر بزرگم دلتو قوی کن

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند