2777
2789
عنوان

تشییع .........گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 55 پست

من دیشب خواب مردن خودمو دیدم خیلی عجیب بود و خیلی شیرین....

شوهرخواهرم ک یکم ذاتش بده تو خوابم داشت سنگ قبرمو میتراشید 

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرگ شیرین ترین رویای زندگی من است در حال حاضر از مرگ نمی‌ترسم فقط بخاطر دخترم زنده ام اونم بزرگ میشه 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

لینکی رو که گذاشتم بخونید حتما تجارب مرگه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگه قراره اون بالایی ها که دنیارو جهنم کردن واسه مابدبختا هم برن جهنم ماهم بریم جهنم به خاطر هیچ وپو ...

بستگی به اعمال خودت داره جدا از جهنم و بهشت هر کاری بکنی تو همین دنیا میبینی و میری

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

منم خیلی بهش فکر میکنم 

آدم از یه ثانیه بعدشم خبر نداره یهو ممکنه بمیری

من یه عزیزی رو از دست دادم جوون بود بی هیچ مریضی هیچ اتفاقی یهویی سکته مغزی کرد و فوت شد....وقتی یکی از عزیزان نزدیکت بره اونم اینقد یهویی تازه میفهممی مرگ فقط مال دوست و همسایه نیست به یه لحظه تو رو همه عزیزاتو گرفتار میکنه....😔

وقتی انقد دنیا بی ارزشه و زندگی به یه آه دم بستگی داره ما تو این دنیا حرص چیو میخوریم؟؟؟؟

خیلی بهش فکر میکنم و خیلی میترسم بخاطر اینکه اصلا آمادگی برای سفر آخرت رو ندارم خیلی میترسم همینقد دست خالی برم اون دنیا و تنها چیزی که داشته باشم گناهام باشه😔

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

فک کردن به آخرت و مرگ خیلی یاد شده تو کتاب‌های دینی.. چون باعث میشه انسان از گناه دست پس بکشه. 

واسه گناهانم توبه کن عزیزم خدا بخشنده تر و مهربونتر از این حرفاس به شرطی که دوباره نری سراغش🌹

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
من خیلی توبه کردم ولی شکستم ممکنه بخشیده بشم 

میگه صد بار اگه توبه شکستی باز آی این درگه ما درگه نومیدی نیس

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
اگه گناه خیلی بزرگ باشه چی بخشیده میشه

گناهان تو بزرگتر یا رحمت خداوند

من تو تشییع جنازه مادر بزرگم حالم خیلی بد بود 

مخصوصا زمانی که گذاشتنش تو قبر و با بیل روش خاک میریختن.😭😭😭😭

از خانوما فقط من به این صحنه دید داشتم.😭

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
وای منم 3 روز پیش مراسم دختر خالم بودم آنقدر استرس داشتم به خاطر بارداری❤️🥺 خدا رحمتشون کنه🥺🖤😔

اهل خوزستانی

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...