2777
2789
عنوان

تشییع .........گریه

923 بازدید | 55 پست

شما هیچ وقت به مردن ومرگ فکر می کنید ... رفتم تششیع جنازه اینقدرفکرم درگیرشده .. ما آدم ها اینقدرتواین دنیاگناه داریم یعنی خدا ادم رو می بخشه ... چیکارکنیم بخشیده و بدون گناه ازاین دنیابریم ؟

الان میریزن سرت کرونااااا

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر موقع میری تشیع همینجوری میشی دوسه روز دیگه یادت میره 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

کرونا تشییع فقط درجه یک

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

وای منم همینطورم خیلیم فکر میکنم ولی خوبه گناهام کمتره نسبت به قبل نمازامو  به موقع میخونم. 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

کاری نمیشه کرد باید سعی کنیم گناه نکنیم اگرم کردیم سریع توبه کنیم یا حداقل از گناه مون ناراحت باشیم و پشیمان ان شاء الله که اهل بیت کمکمون کنن اون موقع 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ادما هروقت گذرشون به قبرستان میوفته تلنگر میخورن

فقط شما نیستی اکثر ادما اینجورین 

به خاطر همینه میگن یه سر به قبرستون بزنید تا بفهمید این دنیا چقد بی ارزشه و هیچیشو نباید جدی گرفت

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹